Kaufland: Hotararea IMPORTANTA Anuntata pentru Toate Magazinele din Tara

Kaufland Hotararea IMPORTANTA Anuntata Toate Magazinele Tara

Kaufland a anuntat o decizie extrem de importanta pentru a pune in aplicare o masura care se va regasi in toate magazinele sale din toata tara, si este vorba despre una pe care ar trebui sa o stie toti clientii care ajung in aceste locatii. Kaufland a decis sa faca in magazinele sale din toata tara zone speciale pentru colectarea mstilor de unica folosita care sunt utilizate de catre clienti atunci cand circula pe in aer liber, sau intra in spatiile Inchise.

Kaufland spune ca miliarde de masti sunt aruncate in fiecare luna in intreaga lume din cauza pandemiei care a cuprins intreaga planeta, insa spune ca ajuta oamenii sa scape mai usor de aceste echipamente de protectie care pot fi periculoase. Kaufland a facut cosuri de colectare speciale in care pot fi aruncate mastile medicale, mastile FFP2, sau FFP3, pe care nu el mai folosit, iar ele sunt distruse in mod responsabil de catre companie, si probabil un partener.

Kaufland: Hotararea IMPORTANTA Anuntata pentru Toate Magazinele din Tara

Kaufland a creat aceste zone de colectare pentru ca mastile medicale sa nu mai ajunga pe strazi, sau in alte zone din aer liber, acolo unde sunt un pericol pentru oameni si animale, dar desigur ca nu se dezintegreaza, pentru ca nu sunt biodegradabile. Colectarea si distrugerea responsabila a mastilor este o problema globala care afecteaza tari din intreaga lume, iar Kaufland incearca sa contribuie la acest proces care trebie desfasurat si in Romania.

Kaufland spune ca pana in momentul de fata a reusit sa adune 1 milion de masti medicale care au fost aruncate de catre romanii care nu mai aveau nevoie de ele, dar este foarte posibil ca numarul acestora sa creasca in continuare. Kaufland stie foarte bine ca exista destui romani care vor sa arunce mastile acestea intr-un mod responsabil, asa ca e bine sa fiti atenti la tot ceea ce este disponibil la intrarile in magazinele din toata tara.

Kaufland va avea mai mult ca sigur si marcaje speciale care ne vor arata exact unde vom putea arunca aceste masti medicale, asa ca nu va trebui decat sa va uitati cu atentie dupa ele pentru a scapa de mastile voastre pe care nu le mai folositi.