Orange: Ce Ofera GRATUIT Timp de 6 Luni pentru Clienti si in 2022

Orange Ofera GRATUIT Timp 6 Luni Clienti 2022

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, continua in 2022 sa le ofere surprize bune clientilor, dar si 6 luni de gratuitate pentru un beneficiu de care s-ar putea bucura foarte multi dintre romani. Mai exact, vorbim despre faptul ca Orange a decis sa le ofere in continuare clientilor care activeaza optiuni Orange TV Go posibilitatea de a beneficia de pana la 6 luni de gratuitate pentru una dintre ele, cu detalii disponibile in aceasta pagina.

Orange le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a activa extraoptiuni pentru Orange TV Go prin care oamenii pot vedea o multitudine de canale de televiziune, sau chiar filme care sunt disponibile in platforma. Printre extraoptiunile care sunt disponibile se numara Movie Go Unlimited, pentru care cei de la Orange ofera 2 luni de gratuitate, dar si una pentru Antena Play, iar pentru aceasta se ofera nu mai putin de 6 luni de gratuitate.

Orange: Ce Ofera GRATUIT Timp de 6 Luni pentru Clienti si in 2022

Orange are de foarte multa vreme disponibila extraoptiunea Antena Play pentru Orange TV Go, iar cele 6 luni de gratuitate sunt un bonus foarte bun pentru cei care vor sa vada continutul disponibil. Daca extraoptiunea Movie Go Unlimited a celor de la Orange ofera acces la o varietate de filme care sunt disponibile in paltforma de streaming, in cazul Antena Play se ofera acces la canalele de televiziune ale Antena Group, dar si la emisiunile facute de catre ei.

Orange spune ca gratuitatea este acordata clientilor sai, deci in mod teoretic oricare dintre cei care plateste pentru Orange TV Go ar trebui sa se poata bucura de gratuitate daca activeaza extraoptiunile. Orange are de ceva vreme disponibile aceste promotii pentru platforma sa de streaming, iar partea buna este ca ele sunt disponibile in continuare inclusiv in cursul anului 2022 pentru clientii din toata Romania, deci trebuie doar sa profitam de ceea ce este oferit.

Orange are pe website-ul sau toate detaliile in legatura cu aceasta oferta speciala, asa ca pur si simplu nu trebuie sa o trecem cu vederea pentru a ne putea bucura de aceste promotii grozave.