BMW Seria 7 2023 apare intr-un Nou VIDEO Spion de la Nurburgring

BMW Seria 7 2023 apare intr-un Nou VIDEO Spion de la Nurburgring

BMW, unul dintre cei mai mari producatori auto, cu sute de mii de masini vandute anual in intreaga lume, dezvaluie cateva dintre surprizele pe care modelul Seria 7 2023 le va aduce pentru cei care sunt dispusi sa plateasca peste 100.000 de euro pentru o asemenea masina.

BME Seria 7, care concureaza cu rivalele Audi A8 sau Mercedes Benz S-Klasse, apare intr-un video spion in timpul unor tururi de test facute la Nurburgring. Astfel forma sa generoasa, dar si designul interesant al partii frontale sunt parca mai vizibile ca niciodata. 

Grila fata pare sa nu aiba dimensiunile foarte mari, fiind flancata de farurile cu un design tip split, aspect care se regaseste si pe recentul BMW Concept XM, model care ar putea fi dezvaluit in acest an. Partile laterale a masinii pare ca nu au suferit modificari drastice, insa in partea din spate este posibil sa regasim lampi mai subtiri care ar putea fi legate intre ele de o banda de iluminare la fel de subtire.

BMW Seria 7 2023 are montate mai multe camere, dar si senzori, atat pe aripile din fata sau spate dar si pe grila frontala, asa cum se vede in una din fotografii. Pe aripa din stanga fata se observa un port de incarcare, ceea ce sugereaza ca modelul testat la Nurburgring este unul hibrid.

Suportul placutei de inmatriculare a fost mutat din zona din spate a portbagajului, in bara de protectie, iar senzorii de parcare se observa chiar deasupra acestuia. O alta schimbare semnificativa ar fi la sistemul de directie care are control inclusiv asupra rotilor din spate, similar cu ceea ce vedem la Mercedes Benz Clasa S.

BMW Seria 7 ar putea fi lansat inclusiv intr-o  varianta electrica cu baterie de 120 kWh ,care ii va oferio autonomie de pana la 700 km, apropiata de cea a rivalilor de la Mercedes Benz EQS sau Tesla Model S. Pe langa sistemele de incarcare plug-in hibrid, producatorul german ar putea oferi si modele mild-hibrid. Astfel este posibil sa vedem un motor V8 in configuratie mild-hibrid, motorul V12 urmand sa fie inlocuit de o alta versiune speciala in noul model pregatit de catre BMW.

Editor M.E.D.