BRD Romania: Mesajul IMPORTANT, ce le Transmite Clientilor Astazi

BRD Romania Mesajul IMPORTANT Transmite Clientilor Astazi

BRD Romania transmite un foarte important mesaj care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, iar prin intermediul sau trage un semnal de alarma pentru oamenii care ar trebui sa fie in aceasta perioada extrem de atenti la ceea ce fac cu cardurile bancare. Cei de la BRD Romania le aduc in atentie tuturor romanilor faptul ca trebuie sa fie extrem de atenti la modul in care fac plati contactless folosindu-si propriile carduri bancare, si nu numai.

BRD Romania le spune clientilor ca intotdeauna ar trebui sa fie atenti atunci cand fac plati contactless, si ca ar trebui sa le efectueze doar daca tin in mana cardul, sau dispozitivul, propriu prin care se face respectiva plata. Chiar daca cardul, sau dispozitivul, cu care facem plata este apropiat de 2 ori de POS, se va face o singura plata, iar asta multumita tehnologiei din spatele sistemelor de acest gen, gandita pentru a impiedica fraudele.

BRD Romania: Mesajul IMPORTANT, ce le Transmite Clientilor Astazi

BRD Romania spune ca tranzactiile contactless pot fi facute de catre clienti fara introducerea cardului PIN, daca este vorba despre achizitii de maxim 100 de LEI, in caz contrar fiind necesara introducerea sa in toate situatiile. BRD Romania spune deasemenea faptul ca limiteaza tranzactiile fara PIN, de sub 100 de LEI, la 6, iar la fiecare 6 tranzactii va trebui sa introduceti codul cardului pentru ca banca sa fie sigura ca acel card nu e furat.

BRD Romania explica faptul ca in cazul folosirii Apple Pay, sau Google Pay, este necesara autentificarea cu Face ID, Touch ID, PIN-ul telefonului, sau orice metoda de securitate are acesta, pentru a efectua plata la un termina POS.

In cazul iPhone, Apple Watch, e necesara autentificarea suplimentara pentru fiecare plata prin Apple Pay, indiferent de suma, insa BRD Romania spune ca in Android, Google Pay permite platile sub 100 de LEI doar prin simpla deblocare a telefonului.

BRD Romania le mai spune, in final, clientilor sai ca trebuie sa se uite cu mare atentie in mod constant si la extrasele de cont ale cardurilor pentru a fi siguri ca nu exista tranzactii suspecte printre cele legitime din ele.

BRD Romania Mesajul IMPORTANT Transmite Clientilor Astazi siguranta