Volkswagen: Decizia Oficiala Anuntata cu Privire la Masini

Volkswagen Decizia Oficiala Anuntata Masini

Volkswagen, una din cele mai cunoscute marci auto din Europa, are incepand cu 2022 un nou ambasador pentru masinile electrice. Acesta este fostul mare fotbalist Francesco Totti, capitanul emblematic al echipei de fotbal AS Roma, si castigatorul Cupei Mondiale in 2006 cu echipa nationala  a Italiei.

Volkswagen, prin  divizia italiana a marcii, a ales sa faca echipa in campaniile publicitare pentru vehiculele elctrice cu legendarul  Totti pentru a promova gama inovatoare ID prin motto-ul: ”Electric pentru toti, Electric pentru Totti”.

Colaborarea cu grupul german va dura doi ani,cu scopul de a promova cat mai mult modele electrice ale producatorulu, si de a prezenta publicului larg noul concept de mobilitatea electrica. Fostul capitan al Romei va avea la dispozitie modelele electrice Volswagen ID3, in versiunea sedan cu dimensiuni compacte, si SUV-ul sport cu tractiune integrala  Volkswagen ID4 GTX, care impreuna cu modelul ID5 alcatuiesc tridentul electric al marcii din Wolfsburg.

Directorul Wolkswagen Italia este foarte entuziasmat de colaborarea cu  Francesco Totti, avand in vedere imensa popularitate de care se bucura fostul fotbalist: „Suntem entuziasmati de intelegerea cu Francesco Totti.Pentru noi reprezinta mai mult decat o simpla initiativa promotionala :este inceputul unei colaborari de lunga durata in care suntem siguri ca Franceso ,cu personalitatea sa unica si capacitatea sa de a vorbi publicului larg,ne va ajuta sa aducem multi oameni impreuna la mobilitatea electrica Wolkswagen.

Francesco Totti este cunoscut ca un mare pasionat al motoarelor, el declarandu-se incantat de noua colaborare cu grupul german : „Sunt deosebit de mandru ca pot sa fac parte din familia Volkswagen prin acest  parteneriat .Pasiunea mea pentru masini dar si pentru marca Volkswagen,a inceput cu mult timp in urma  prin achizitionarea unui Golf Gti. Aceasta va fi o colaborare speciala pentru mine ,care imi va permite sa fiu ambasador ,dar mai ales sa promovez noul concept de mobilitate electrica ,care va duce la o adevarata revolutie in viata noastra de zi cu zi ,facand-o mai usor pentru toata lumea si mai presus de toate ,mai durabila”   a declarat Francesco Totti .

Volkwagen investeste masiv in masinile elctrice, si isi propune de-a lungul anilor sa-si extinda gama pentru a raspunde asteptarilor unei clientele in continua crestere.

Francesco Totti, iubit in continuare in toata Italia nu doar de catre fanii fotbalului, este asadar tot ce-i trebuia marcii germane, fostul fotbalist fiind si in 2013, imaginea Volkswagen, alaturi de alti colegi de echipa.