BRD Romania: Mesajul pentru Clienti, ce TREBUIE sa Stie Romanii Acum

BRD Romania Mesajul Clienti TREBUIE Stie Romanii Acum

BRD Romania le vorbeste clientilor din toata tara despre o serie de probleme foarte serioase la care ei trebuie sa fie foarte atenti, iar asta pentru ca pot fi foarte usor si serios afectati de catre ele in momentul de fata. Pe website-ul sau, BRD Romania detaliaza aceste informatii importante pentru toti clientii din Romania care ar trebi sa stie despre ele, o pagina dedicata in acest sens fiind disponibila in cadrul sau chiar acum.

BRD Romania vorbeste despre o varietate de probleme privind siguranta online, insa acum ne vom concentra pe platile pe website-uri pentru produse, sau diverse servicii, de care dorim sa beneficiem la un moment dat, sau altul. Cand vine vorba despre plati online, cei de la BRD Romania ne spun ca trebuie sa fim foarte atenti ca adresa URL a website-ului sa aiba marcajul HTTPS, in loc de HTTP, acest lucru trebuind sa certifice ca avem parte de o conexiune securizata.

BRD Romania: Mesajul pentru Clienti, ce TREBUIE sa Stie Romanii Acum

BRD Romania ne recomanda sa fim atenti si ca acel website sa aiba eventuale marcaje ale VISA, Mastercard, sau altele, care sa indice faptul ca platile pe care le facem prin intermediul sau sunt intr-adevar securizate si le putem face cu incredere. Daca pe acel website apar caractere speciale, e posibil ca totul sa fie o excrocherie, conform celor de la BRD Romania, o recomandare importanta fiind sa nu il mai accesam daca browserul ne spune ca are certificatul expirat.

BRD Romania ne recomanda sa verificam si pe motoarele de cautare informatii despre comerciantul la care urmeaza sa platim, iar daca ajungem acolo dintr-un email, trebuie sa fim vigilenti in ceea ce priveste divulgarea datelor noastre personale.

Daca vreun website ne recomanda sa instalam o extensie in browser pentru el, BRD Romania ne recomanda sa-l ignoram, sa actualizam browserul inainte de a incerca sa facem achizitii, si sa nu memoram datele cardului in website.

BRD Romania are o varietate de recomandari extrem de importante pe care nimeni nu ar trebui sa le treaca cu vederea, iar asta pentru ca in baza lor ne putem proteja impotriva pierderilor de bani si in final acest lucru este extrem de important.

BRD Romania Mesajul Clienti TREBUIE Stie Romanii Acum siguranta online