Atentionarea Politiei Privind Abandonarea Animalelor

Atentionarea Politiei Privind Abandonarea Animalelor

Politia Romana ii atentioneaza pe romanii din toata tara in legatura cu abandonarea animalelor, iar asta deoarece ea este pedepsita prin lege, iar mai jos puteti vedea povestea unor catei abandonati de catre o persoana care a fost identificata.

Conform Politiei Romane, despartirea puilor de animale de mama pana la varsta de 8 saptamani este intrezisa prin lege, la fel ca si abandonarea unui animal a carui existenta depinde de ingrijirea omului, iar mai mult detalii aveti mai jos.

“Despărțiti de mamă și aruncați în stradă

– Mami, vreau un cățel! Ba nu, vreau doi!

În timp ce copilul dumneavoastră visează la un prieten adevărat, iar voi căutați un patruped inimos care să îl responsabilizeze și să îi umple timpul liber cu bucurie… alte persoane aruncă „visurile” în stradă.

Pe scurt, colegii noștri din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din Gorj s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat ar fi despărțit de mamă doi pui de câine, în vârstă de aproximativ 6 săptămâni, abandonându-i în stradă.

Rapid, cele două suflete au fost ridicate de polițiști și plasate la un adăpost pentru câini.

După câteva zile, bărbatul a fost identificat.

Este cercetat penal pentru despărțirea puilor de mamă până la vârsta de minimum opt săptămâni de viață și abandonarea unui animal a cărui existență depinde de îngrijirea omului.

Da! Existența lor depinde de îngrijirea omului.

Doar să fie omul… OM!”