Formula 1: Oficial, Anuntul Mercedes despre REVENIREA lui Lewis Hamilton

Formula 1 Oficial Anuntul Mercedes REVENIREA Lewis Hamilton

Formula 1 este in centrul atentiei astazi dupa un anunt oficial al Mercedes cu privire la revenirea lui Lewis Hamilton pe circuitele din intreaga lume, impreuna cu noua masina a producatorului german, iar mesajul este unui cat se poate de clar. Cei de la Mercedes confirma faptul ca Lewis Hamilton va continua sa concureze in cursele de Formula 1 in urmatoarea perioada, ceva ce desigur ca toata lumea se astepta sa auda, mai ales ca sansele de retragere erau mici.

Formula 1 nu va ramane fara unul dintre cei mai importanti pilot ai sai, Lewis Hamilton fiind si principalul concurent al lui Max Verstappen pe circuitele din intreaga lume, chiar daca in 2021 a pierdut titlul mondial dupa o lupta foarte stransa. Retragerea lui Lewis Hamilton din Formula 1 era conditionata de o decizie favorabila a FIA cu privire la finalul sezonului anterior, insa Mercedes da clar de inteles ca s-a depasit aceasta faza.

Formula 1: Oficial, Anuntul Mercedes despre REVENIREA lui Lewis Hamilton

Formula 1 va avea un sezon foarte interesant in fata, iar asta pentru ca vorbim despre foarte multe schimbari care sunt facute atat pentru monoposturi, cat si pentru regulile in cadrul carora se vor desfasura cursele in urmatoarele luni. V-am spus deja ca in luna martie ar urma sa inceapa primele perioade de teste in Formula 1, urmand ca apoi sa inceapa si primele curse oficiale, dar pana atunci il vom vedea cu siguranta pe Lewis Hamilton pe circuite.

Formula 1 are programate zeci de curse pe diversele circuite ale lumii in cursul urmatoarelor luni, iar Lewis Hamilton va fi, cel mai probabil, in unul dintre ultimii doi ani in care va mai participa la batalia pentru titlul mondial.

Lewis Hamilton mai are contract cu Mercedes pana in 2023, insa nu e exclus sa se retraga mai devreme, mai ales ca e mult mai aproape de 40 de ani, decat de 30, iar cariera sa se apropie incet, dar sigur, de final.

Formula 1 va ramane fara un foarte important pilot atunci cand Lewis Hamilton se va retrage, insa Mercedes ne spune foarte clar faptul ca acest lucru nu se va intampla in momentul de fata, deci mai avem cel putin inca un an de curse spectaculoase cu pilotul britanic.