WhatsApp: Noua Schimbare Lansata in SECRET pe iPhone si Android

WhatsApp Noua Schimbare Lansata SECRET iPhone Android

WhatsApp a facut o foarte importanta schimbare pentru aplicatia disponibila pe iPhone si Android, insa putina lume a observat de fapt ceea ce a fost modificat, iar asta pentru ca ea nu este una vizibila tocmai atat de usor de catre oameni. Mai exact, vorbim despre o modificare implementata in meniul prin care putem initia o conversatie, sau putem crea un grup nou in cadrul WhatsApp, compania implementand in aplicatie informatii despre interactiunile frecvente.

WhatsApp ne afiseaza in aceasta sectiune informatii despre contactele cu care vorbim cel mai frecvent, sau grupurile de conversatii in care am discutat cel mai recent, astfel ca putem vedea acolo cum si cu cine discutam cel mai mult. Ideea celor de la WhatsApp este una foarte interesanta, iar asta pentru ca ne ofera posibilitatea de a afla rapid care sunt persoanele favorite cu care discutam de pe aplicatia pentru iPhone si Android, chiar daca aceea nu e singura locatie in care vedem asta.

WhatsApp: Noua Schimbare Lansata in SECRET pe iPhone si Android

WhatsApp Noua Schimbare Lansata SECRET iPhone Android recente

WhatsApp ne afiseaza inclusiv in lista de conversatii si cele mai recente conversatii, care desigur ca sunt listate in functie de persoanele cu care vorbim cel mai des si mai mult, asa ca vorbim despre un sistem oarecum similar. In lista de conversatii avem si converstiile recente cu oameni cu care nu vorbim chiar atat de des prin WhatsApp de pe iPhone si Android, astfel ca in sectiunea pentru noi conversatii avem afisate doar contactele cu care discutam cel mai mult, nu si cel mai recent.

WhatsApp a implementat aceasta modificare in mod oficial inclusiv in versiunea publica a aplicatiei pentru iPhone si Android, deci ea nu este vizibila doar in versiunile beta care sunt testate de catre utilizatori din intreaga lume.

Asta inseamna ca daca veti merge chiar acum in respectiva sectiune, veti putea vedea imediat aceste informatii din cadrul WhatsApp, iar in baza lor va veti putea face o idee cu privire la contactele voastre favorite.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari importante in lucru in aceasta perioada, insa desigur ca trebuie sa asteptam pentru ca ele sa fie 100% pregatite pentru a ne fi oferite, ceva ce desigur ca necesita timp, asa ca trebuie sa avem rabdare.