Facebook Messenger: Schimbari IMPORTANTE Lansate pentru Telefoane

Facebook Messenger Schimbari IMPORTANTE Lansate Telefoane

Facebook Messenger, una dintre cele mai mari platforme de mesagerie din intreaga lume, a lansat noi schimbari importante pentru utilizatorii de telefoane si tablete, acestea fiind oferite impreuna cu actualizarea cea mai recenta.

Facebook Messenger a lansat in SUA o functie speciala pentru transferurile de bani intre utilizatorii platformei de mesagerie, ceva ce in Romania inca nu este oferit, dar va fi disponibil intr-un viitor nu foarte indepartat, sau cel putin asta spera multa lume.

Facebook Messenger a implementat deasemenea si noi optiuni de control pentru mesajele vocale pe care le trimitem, sau le primim, iar mai multe detalii puteti vedea in informatiile de mai jos oferite de catre compania Facebook.

“Split Payments este acum disponibil în SUA pe telefoanele iOS și Android. Pentru a utiliza Split Payments, atingeți pictograma + într-un chat de grup și selectați fila de plăți, apoi atingeți butonul Începeți. De acolo vă puteți împărți factura în mod egal sau puteți personaliza suma pe care o datorează fiecare persoană.

Apoi, introduceți un mesaj personalizat, confirmați detaliile de plată și trimiteți solicitarea. Prietenii care sunt noi în plăți în Messenger pot adăuga cu ușurință detalii de plată pentru a trimite și a primi bani.

Facebook Messenger Schimbari IMPORTANTE Lansate Telefoane noutati

Lansăm noi comenzi de înregistrare a mesajelor vocale, astfel încât să puteți întrerupe, previzualiza, șterge sau continua înregistrarea unui mesaj vocal înainte de a trimite.

Creștem durata mesajelor vocale de la un minut la 30 de minute.”