Raiffeisen Bank: Anuntul Oficial, ce Ofera GRATIS pentru Romani

Raiffeisen Bank Anuntul Oficial Ofera GRATIS Romani

Raiffeisen Bank surprinde total romanii din toata tara cu un anunt oficial prin care dezvaluie ce ofera gratis pentru oricine este dornic sa obtina ceea ce banca ne ofera in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, e vorba despre ceva grozav. Vorbim despre o promotie pe care cei de la Raiffeisen Bank o desfasoara pentru a atrage noi clienti in cadrul retelei sale, deci ea e dedicata doar celor care nu beneficiaza de serviciile sale acum.

Raiffeisen Bank ofera gratis premiile din aceasta promotie pentru oricare dintre romanii care decid sa activeze serviciul Zero Simplu x Visa, cel care aduce zero comisioane pentru anumite tranzactii, daca facem o plata cu telefonul, sau cu cardul, in fiecare luna. Raiffeisen Bank spune ca orice roman dornic, poate sa isi activeze serviciul special pentru carduri in ideea de a se bucura de oferta speciala care a fost lansata pentru toata lumea.

Raiffeisen Bank: Anuntul Oficial, ce Ofera GRATIS pentru Romani

Raiffeisen Bank “pune la bataie” in cadrul acestei promotii speciale o masuna BMW Seria 2 225xe Active Hourer Hybrid, dar si 5 telefoanel iPhone 13, deci aveti motive serioase pentru care sa decideti sa participati la aceasta campanie. In ultimul an de zile cei de la Raiffeisen Bank au oferit in mai multe randuri masini drept premii pentru clientii care au decid sa participe la promotiile sale, astfel ca nu vorbim despre vreo premiera nici de aceasta data.

Raiffeisen Bank a lansat de ceva vreme serviciul Zero Simplu, sub diverse forme, astfel ca oricine a dorit, a putut sa participe la campania sa pentru a se putea bucura de ofertele speciale care au fost puse la dispozitie pana acum, si care vor mai fi puse la dispozitie in continuare.

Premiile acestea sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp in cadrul campaniei celor de la Raiffeisen Bank, asa cum este si normal, asa ca merita sa incercati sa profitati de tot inainte ca oferta sa dispara.

Raiffeisen Bank mai are si alte cateva promotii pe care le desfasoara in aceasta perioada de timp, asa ca trebuie doar sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce ne este transmis de catre banca pentru a putea face alegerile cele mai bune.