DEDEMAN: ATENTIE! Anuntul Oficial pentru Milioane de Clienti Romani

DEDEMAN ATENTIE! Anuntul Oficial Milioane Clienti Romani

DEDEMAN a publicat un important anunt oficial pentru milioane de romani din toata tara, unul despre care ar trebui sa stie toata lumea, iar asta pentru ca ne aduce in atentie ceva despre care ar trebui sa stim. Mai exact, in luna octombrie cei de la DEDEMAN au anuntat o decizie foarte importanta prin care le-au pus clientilor din toata Romania la dispozitie posibilitatea de a comanda produse din cadrul magazinelor sale, dar cu ridicare in doar 4 ore din locatie.

DEDEMAN a implementat aceasta schimbare pentru modul in care isi desfasoara activitatea pentru a le oferi romanilor din toata tara posibilitatea de a fare cumparaturi chiar daca nu aveau certificat COVID. Dupa cum a spus DEDEMAN si acum cateva luni, cei interesati sa profite de acest sistem isi pot ridica orice comanda in 4 ore, in timpul programului magazinelor, daca acel produs este in stoc, si nici nu trebuie sa intrati in magazin pentru a-l ridica, el putand fi adus si in parcarea magazinului.

DEDEMAN: ATENTIE! Anuntul Oficial pentru Milioane de Clienti Romani

DEDEMAN spune ca acest sistem de a comanda produse este disponibil exclusiv onlin epentru clientii din toata Romania, insa numai pentru comenzile care costa minim 100 de LEI. Tot procesul de comanda pentru aceste produse trebuie realizat online direct pe website-ul celor de la DEDEMAN, iar ridicarea nu poate fi facuta in mai putin de 4 ore, dar produsele comandate sunt tinute totusi pana la 14 zile pentru clientii care au vreo problema si nu le pot ridica mai rapid.

DEDEMAN spune ca oricare dintre comenzile facute de catre romani pot fi ridicate inclusiv de catre alte persoane, indiferent daca este vorba despre comenzi facute de catre persoane fizice, sau juridice.

Oricine se poate folosi de acest sistem pe care DEDEMAN ni-l pune la dispozitie, insa pentru acest lucru trebuie sa avem un cont pe website-ul magazinului sau online pentru a putea initia, sau finaliza o comanda, asa ca e bine sa aveti in vedere si aceste aspecte.

DEDEMAN are in aceasta perioada o serie de promotii interesante de care pot profita oricare dintre clientii din toata Romania, asa ca aveti de unde alege si ce anume sa cumparati in aceasta perioada.

DEDEMAN ATENTIE! Anuntul Oficial Milioane Clienti Romani ridicare 4 ore