DIGI RCS & RDS: Ce Beneficiu GRATUIT Ofera pentru MILIOANE de Clienti

DIGI RCS & RDS Beneficiu GRATUIT Ofera MILIOANE Clienti

DIGI RCS & RDS ofera in mod gratuit pentru milioane de clienti din toata Romania un beneficiu extrem de important despre care foarte multi dintre ei nu stiu in momentul de fata pentru ca nu este ceva care sa fie promovat chiar atat de mult. Mai exact, cei de la DIGI RCS & RDS le ofera clientilor care au abonamente de telefonie mobila acces inclusiv la platforma DIGI Online chiar daca nu platesc pentru serviciile de internet fix, sau de televiziune analogica, ori digitala.

DIGI RCS & RDS are peste 4 milioane de clienti ai serviciilor DIGI Mobil in momentul de fata, iar multi dintre ei nu au si servicii de internet fix, sau televiziune, de la grupul de telecomunicatii, dar cu toate acestea, ei au acces gratuit la DIGI Online. In cazul clientilor DIGI RCS & RDS care au doar abonamente de telefonie mobila acestia trebuie sa isi creeze un cont in website-ul companiei folosindu-si doar numarul de telefon pentru a fi recunoscuti.

DIGI RCS & RDS: Ce Beneficiu GRATUIT Ofera pentru MILIOANE de Clienti

DIGI RCS & RDS le cere acestor utilizatori sa aiba un cont pentru a putea accesa serviciul DIGI Online de oriunde din Romania, inclusiv prin intermediul unei conexiuni mobile de internet, dar desigur cu limitele de rigoare pentru traficul de internet. Platforma DIGI Online este accesibila exclusiv de catre clientii DIGI RCS & RDS din Romania, astfel ca daca va aflati intr-o alta tara, dar aveti acces la ea, nu veti putea urmari continutul care este disponibil.

DIGI RCS & RDS ofera prin platforma DIGI Online acces la o gama foarte variata de filme si canale de televiziune pentru milioanele de clienti din toata Romania, astfel ca avem ce sa vedem in cadrul ei indiferent cam ce anume ne-ar putea interesa.

Spre deosebire de Orange TV Go, sau Vodafone TV, cei de la DIGI RCS & RDS ofera prin DIGI Online acces mult mai redus la filme si seriale, dar poate ca in viitor vor schimba situatia.

DIGI RCS & RDS are mai multe detalii despre platforma DIGI Online chiar in cadrul website-ului sau, asa ca nu trebuie decat sa intrati acolo pentru a vedea cam orice anume v-ar putea interesa in legatura cu beneficiile care sunt disponibile.

DIGI RCS & RDS Beneficiu GRATUIT Ofera MILIOANE Clienti online