WhatsApp: Functia SECRETA din iPhone si Android Luata de la Facebook

WhatsApp Functia SECRETA iPhone Android Luata FacebookWhatsApp Functia SECRETA iPhone Android Luata Facebook

WhatsApp are o noua functie secreta dezvaluita astazi pentru utilizatorii de telefoane iPhone si Android, iar de aceasta data vorbim despre ceva care este luat direct de la platforma Facebook pentru noi. Mai exact, cei de la WhatsApp au decis sa implementeze posibilitatea de a seta o poza de profil, cover photo, pentru pagina principala a afacerilor care sunt active in cadrul platformei, ceva ce Facebook ofera pentru toata lumea inca de acum cativa ani.

WhatsApp a implementat deocamdata in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, dedicata companiilor, schimbarea pe care o puteti vedea mai jos, ea fiind oferita fara restrictie pentru oameni. Dupa ce aceasta functie noua devine activa, cei de la WhatsApp le permit companiilor sa isi adauge un cover photo care sa apara in partea superioara a profilului, aceasta putand fi una care sa prezinte mai clar ceea ce ofera afacerea pentru clientii sai prin platforma.

WhatsApp: Functia SECRETA din iPhone si Android Luata de la Facebook

WhatsApp a creat versiunea speciala pentru afaceri a aplicatiei pentru iPhone si Android in ideea de a le oferi acestora metode mai simple de a intra in contact cu oamenii care sunt activi in platforma. Ideea este una extrem de interesanta, iar asta pentru ca vrea sa faca mai multi bani de pe urma celor care sunt activi in mod obisnuit in platforma, iar aici vorbim despre 2 miliarde de oameni cu telefoane mobile care vorbesc zilnic cu diversi prieteni, sau chiar necunoscuti.

WhatsApp inca tine aceasta aplicatie separata de cea principala, dar aceasta schimbare ar putea ajunge intr-o forma, sau alta, inclusiv in aplicatia principala, desi deocamdata nu e clar cam cum s-ar putea intampla asta.

Nu este exclus ca WhatsApp sa aiba vreo surpriza chiar mai mare pregatita pentru utilizatorii sai din intreaga lume in legatura cu aceasta cover photo, dar inainte ca ea s afie lansat ain mod oficial, vom afla din timp ceea ce vom primi.

WhatsApp mai lucreaza si la alte modificari majore pentru iPhone si Android, asa ca trebuie doar sa avem rabdare pentru a vedea ce anume ne va fi oferit in mod oficial de catre compania americana.

WhatsApp Functia SECRETA iPhone Android Luata Facebook cover