Apelul Guvernului Romaniei pentru Milioanele de Romani din Tara

Apelul Guvernului Romaniei Milioanele Romani Tara

Guvernul Romaniei a lansat un apel extrem de important pentru milioane de romani din toata tara, unul pe care toata lumea ar trebui sa il asculte, iar asta pentru ca autoritatile le cer romanilor sa nu ignore masurile obligatorii in continuare, cum ar fi purtarea mastii de protectie in aer liber.

Guvernul Romaniei spune ca purtarea mastii de protectie este o masura care reduce raspandirea Coronavirus, dar ceea ce nu spune, desi ar trebui sa o faca, este ca daca romanii nu se protejeaza, incep sa se infecteze iar in numar mare, restrictiile nu vor disparea prea curand.

“Premierul Nicolae-Ionel Ciucă și ministrul Sănătății Alexandru Rafila fac apel la cetățeni să poarte în continuare masca sanitară și să sprijine sănătatea publică, în această perioadă dificilă.

Utilizarea corectă a măștii reprezintă o barieră eficientă împotriva transmiterii infecției și principala măsură de protecție medicală recomandată de specialiști, în condițiile în care rata de infectare cu COVID-19 în România se menține la un nivel ridicat.”