DACIA Logan 3: Anuntul INCREDIBIL pentru Masina, dar si Sandero 3

DACIA Logan 3 Anuntul INCREDIBIL Masina Sandero 3

DACIA Logan 3 este unul dintre cele mai importante modele de masini vandute de catre DACIA in Romania, si diverse tari din Europa, iar impreuna cu Sandero 3 este in centrul unul anunt incredibil. Vorbim despre primele date despre inmatricularile de masini facute in Romania in prima luna a anului 2022, DACIA Logan 3 avand parte de o luna ianuarie cu vanzari spectaculoase in raport cu cifrele care au fost inregistrate in cursul anului trecut de catre producator.

DACIA Logan 3, in ianuarie 2022, a ajuns in posesia a 1062 de romani, sau companii romanesti, acesta fiind numarul inmatricularilor pentru aceasta perioada, el fiind de aproape 3 ori mai mare decat cea din ianuarie 2021. Cresterea pe care DACIA Logan 3 a inregistrat-o in ceea ce priveste vanzarile in Romania in prima luna din 2022 este spectaculoasa, dar arata inca o data cat de populara este aceasta masina in randul romanilor, dar si a companiilor romanesti.

DACIA Logan 3: Anuntul INCREDIBIL pentru Masina, dar si Sandero 3

DACIA Logan 3 a reprezentat peste 10% din inmatricularile totale de masini in Romania in ianuarie 2022, insa succesul sau nu a fost singular, iar asta pentru ca si Sandero 3 a avut parte de cifre spectaculoase. In cazul Sandero 3 vorbim despre o crestere de 4 ori a vanzarilor, de la 189 de unitati in ianuarie 2021 la 740 in ianuarie 2022, procentual cresterea fiind mai mare decat in cazul DACIA Logan 3, insa ca si numar efectiv de inmatriculor numarul este usor mai mic.

DACIA Logan 3 da semnele unei reveniri majore a vanzarilor de masini in Romania, intreaga piata crescand cu peste 50% fata de aceeasi perioada a anului 2021, cu surprize in randul multor producatori. Diferentele sunt extrem de importante in conditiile in care DACIA Logan 3 are deja un an de zile de disponibilitate pe piata, iar problemele generate de penuria de semiconductori au afectat substantial timpii de livrari pentru masini, multi clienti avand foarte mult de asteptat dupa ele.

DACIA Logan 3 va avea in 2022 parte de o noua actualizare, minora ce-i drept, insa ea probabil ca va mai aduce masina in atentia oamenilor si va mentine vanzarile la un nivel ridicat in continuare.