DIGI RCS & RDS DESPASITA, Anuntul Oficial care a Surprins Multa Lume

DIGI RCS & RDS DESPASITA Anuntul Oficial Surprins Multa Lume

DIGI RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, cu milioane de clienti in toata tara, iar un anunt oficial care il primveste a surprins multa lume. Mai exact, cei de la Orange au publicat in cursul zilelor trecute, in aceasta pagina, o noua certificate cu privire la performantele relei sale de internet fix, care functioneaza in baza infrastructurii facute de catre cei de la Telekom in Romania.

DIGI RCS & RDS este mentionata de catre Orange intr-o certificare facuta de catre Ookla, compania care detine Speedtest, cea mai folosita platforma pentru masurarea vitezelor de internet de catre foarte multi romani. Ookla a certificat iar Orange ca avand o retea de internet fix care ofera cele mai bune viteze de internet fix din Romania, chiar mai bune decat cele ale DIGI RCS & RDS, o surpriza foarte interesanta.

DIGI RCS & RDS DESPASITA, Anuntul Oficial care a Surprins Multa Lume

DIGI RCS & RDS DESPASITA Anuntul Oficial Surprins Multa Lume teste

DIGI RCS & RDS are viteze de download marginal inferioare celor ale Orange, dar viteze de upload cu mult mai mari, latenta fiind injumatatita fata de cea a Orange, si cea mai buna dintre toate cele ale operatorilor romani. Cu toate acestea, cei de la Ookla au stabilit iar ca Orange are cel mai rapid internet fix din Romania, superior celui de la DIGI RCS & RDS, chiar daca numarul de teste in baza carora a fost luata aceasta decizie este extrem, extrem, de diferit.

DIGI RCS & RDS a avut aceasta raportare facuta in baza a 2.232 milioane de teste, in timp ce pentru Orange au fost inregistrate doar 107.000 de teste, mai putin de 5%, si cel mai mic numar dintre cele ale operatorilor. In ciuda discrepantei uriase intre numerele de teste facute pentru a stabili vitezele medii ale DIGI RCS & RDS, Orange, Vodafone, Telekom, dar si latentele, iata ca a fost stabilit si un clasament, dar clientii sunt cei care decid cat esre de corect.

DIGI RCS & RDS este lider pe piata serviciilor de internet fix, cu peste jumatate din numarul total de clienti ai acestor servicii, numarul fiind intr-o continua creste an, dupa an, dupa an.