Netflix: Vestea GROZAVA pentru Abonatii din Toata Romania

Netflix Vestea GROZAVA Abonatii Toata Romania

Netflix transmite un mesja cu o veste grozava pentru toti abonatii sai din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care ar trebui sa ajunga in atentia multora dintre cei care platesc abonamente acum. Mai exact, cei de la Netflix au anuntat in mod oficial faptul ca incepand cu data de 29 aprilie va fi disponibila in cadrul platformei de mesagerie cea de-a doua parte a sezonului 4 a serialului Ozark.

Netflix a anuntat dej de ceva vreme faptul ca Ozark se va termina cu aceste doua parti produse de catre platforma de streaming video la cerere, iar prima dintre ele este disponibila in cadrul platformei de ceva vreme, deja. Acum urmeaza lansarea celei de-a doua parti a serialului Ozark pentru abonatii din toata Romania, Netflix dorind sa le ofere oamenilor mai multe motive sa faca binging cu productiile sale.

Netflix: Vestea GROZAVA pentru Abonatii din Toata Romania

Netflix lanseaza Ozark in doua parti asa cum a facut si cu alte creatii importante pe care le-a avut disponibile pentru abonatii sai, iar ideea este de a inchide seria intr-un mod care sa ii satisfaca pe fanii din intreaga lume. Trailerul de mai jos ne arata in aproape 50 de secunde o mica parte din ceea ce va fi disponibil in ultima parte a sezonului 4, dar daca ati urmarit deja partea 1, atunci stiti cu siguranta la ce sa va asteptati in momentul de fata.

Netflix a mai incheiat in moduri similare si alte seriale foarte populare care au fost disponibile in cadrul platformei sale de-a lungul timpului, astfel ca nu vorbim despre vreo masura care vine ca o surpriza pentru cineva, chiar daca ideea in sine este una buna. Netflix mai are si alte cateva titluri care sunt pregatite pentru a fi incheiate in asemenea moduri, deci ne asteapta cateva luni foarte interesante in viitorul apropiat.

Netflix pregateste deasemenea si lansarea unor creatii originale importante in perioada urmatoare, totul in ideea de a le oferi abonatilor cat mai mult continut de calitate de care sa se bucure atunci cand au timp liber.