Formula 1: Lewis Hamilton Incepe in FORTA Cursele din Pre-Sezon

Formula 1 Lewis Hamilton FORTA Cursele Pre-Sezon

Formula 1 a dat zilele acestea startul unei serii de teste care s-au desfasurat la Barcelona, pilotii care vor concura in Grand Prix-urile de anul acesta pregatindu-se pentur competitii cu noile masini care au fost facute de catre producatori. Vorbim despre teste care au avut loc pe celebrul circuit de la Barcelona inca de ieri, iar binecunoscutul pilot de Formula 1, Lewis Hamilton, pare sa fie intr-o forma extrem de buna in momentul de fata.

Formula 1 trece in aceasta perioada prin foarte multe schimbari, dar si prin foarte multe controverse, asa ca debutul acestor teste cu noile monoposturi ar trebui sa schimbe atentia oamenilor spre performantele pilotilor Lewis Hamilton, Max Verstappen, si nu numai. In testele de pre-sezon care au loc in Barcelona in momentul de fata, Lewis Hamilton a reusit sa obtina cele mai rapide tururi de pista, pilotul de Formula 1 reusind sa-l depaseasca inclusiv pe colegul sau de la Mercedes.

Formula 1 a inceput in forta cu ateste teste de pre-sezon, iar asta pentru ca Lewis Hamilton vrea sa demonstreze in continuare de ce concureaza foarte serios la titlul de cel mai bun pilot din intreaga lume, dupa ce a pierdut titlul anul trecut. Anul acesta Lewis Hamilton va incerca sa castige al optulea titlu de Formula 1, iar asta pentru ca vrea sa stabileasca un record mondial inainte de a se retrage din competitie, chiar daca ii va fi extrem de dificil in fata lui Max verstappen.

“Hamilton a stabilit o pereche de cele mai rapide ture, terminând cu un 1m19.138s stabilit în ultimele 10 minute pe anvelopele C5, pentru a eclipsa 1m19.233s a lui Russell din sesiunea de dimineață și a câștigat cel mai rapid timp pe tur al testului pre-sezon de la Barcelona. Efortul lui Russell, de asemenea, pus pe anvelopele C5, a fost amenințat atât de coechipierul său Mercedes, cât și de Sergio Perez de la Red Bull, perechea făcându-se un val târziu odată ce pista s-a uscat suficient de la un test de anvelope ude Pirelli care a început după-amiaza.”

Formula 1 urmeaza sa inceapa in mod oficial pe 18 martie, atunci urmand a avea loc primele curse la Abu Dhabi, iar marii producatori au inceput deja sa se pregateasca pentru a demonstra cat de bune sunt masinile pe care le-au pregatit. Formula 1 va incepe si cu foarte marile schimbari care au fost impuse de catre FIA pentru toata lumea, multe dintre ele fiind gandite pentru a face cursele mult mai dinamice si mai atractive pentru fani.

Formula 1 va continua in 2022 cu foarte multe evenimente in intreaga lume, mai putin cel din Rusia, care a fost anulat din cauza raboiului cu Ucraina, asa ca vorbim despre o cursa de Grand Prix in minus pentru calendarul din 2022.