Auchan: Notificare OFICIALA pentru Milioane de Romani din Tara

Auchan Notificare OFICIALA Milioane Romani Tara

Auchan a anuntat o foarte importanta masura urgenta pe care a luat-o in Romania inca din cursul acestor zile, iar asta pentru ca marele lant de hypermarket-uri a luat decizia foarte serioasa pentru a isi oferi ajutorul pentru refugiatii care fuc de razboiul din Ucraina. Cei de la Auchan au anuntat ca in zonele de granita cu Ucraina au inceput sa-si ofere asistenta pentru a furniza toate cele necesare pentru ajutorarea zecilor de mii de persoane care au intrat in tara noastra.

Auchan ofera ajutor din magazinele localizate in Baia Mare, Satu Mare, Suceava, Iasi, Galati si Bacau, iar asta pentru ca prin aceste zone au intrat zecile de mii de ucrainieni care cauta siguranta in Romania in aceste momente in care Rusia isi continua invazia. Conform informatiilor venite de la Auchan pana in momentul de fata, magazinele aduna donatii pentru sprijnirea persoanelor care intra in tara, insa in baza nevoilor autoritatilor doneaza in regim propriu tot ceea ce este necesar.

Auchan: Notificare OFICIALA pentru Milioane de Romani din Tara

Auchan preia deasemenea si ofertele romanilor care sunt capabili sa gazduieasca persoane din Ucraina in propriile case, sau care stiu persoane care ar putea sa ofere gazduire pentru cei care nu vor sa stea in locatiile create de catre statul roman. Practic, trebuie doar sa mergeti la biroul de informatii pe care-l are Auchan in magazinele sale din toata tara, si sa oferiti informatiile voastre celor de acolo pentru a dona, sau a fi contactati daca aveti un loc de cazare.

Auchan face acest efort in principal pentru romanii care nu locuiesc in zonele de granita si nu pot oferi usor ajutor, sau pentru cei care nu vor sa mearga acolo, dar vor totusi sa-si ofere ajutorul pentru persoanele care intra in tara noastra. Decizia anuntata de catre cei de la Auchan este una pe care am vazut-o inclusiv la alte companii din tara noastra, iar asta pentru ca foarte multe isi arata solidaritatea fata devecinii nostri din Ucraina.

Auchan isi va continua activitatea atat timp cat exista persoane care au nevoie de ajutor dupa ce intra in Romania, asa ca e de asteptat ca procesul sa nu se opreasca foarte curand, ceea ce este o veste foarte buna.