BRD Romania: Cererea OFICIALA pentru Romanii din Toata Tara

BRD Romania Cererea OFICIALA Romanii Toata Tara

BRD Romania lanseaza o cerere foarte importanta pentru clientii din toata tara, una despre care ei ar trebui sa stie, insa una care este directionata deasemenea si catre restul romanilor care in aceasta perioada au o oarecare dorinta sa ajute Ucraina si copiii de acolo. Mai exact, cei de la BRD Romania le spun romanilor din toata tara ca pot face donatii catre UNICEF, prin intermediul lor, pentru a sustine efortui de gazduire a refugiatilor din Ucraina.

BRD Romania se alatura marilor companii din toata tara care in aceasta perioada aduna orice fel de donatii pentru a-I ajuta pe oamenii din Ucraina sa faca fata invaziei lansate de catre Rusia, si orice fel de ajutor este extrem de important. BRD Romania ii ajuta pe clientii sai sa ajunga mai usor la o pagina oficiala a celor de la UNICEF prin care sunt adunate donatii pentru sustinerea copiilor care vin impreuna cu parintii lor in tara noastra.

BRD Romania: Cererea OFICIALA pentru Romanii din Toata Tara

BRD Romania este una dintre putinele banci care a comunicat in aceasta perioada ceea ce face in ajutorarea refugiatilor din Ucraina care ajung in Romania, si care au nevoie de asistenta de urgenta pe teritoriul tarii noastre. Multumita acestei initiative, toti cei care vor sa doneze in siguranta bani care sa ajunga efectiv acolo unde trebuie, iar in mesajul de mai jos al BRD Romania aveti si pagina in care puteti face aceste donatii chiar acum, daca doriti.

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din toata Romania, si probabil ca a donat in nume propriu bani pentru ajutorarea celor care ajung la granitele tarii noastre in aceasta perioada, peste 40.000 de ucrainieni ajungand in Romania pana acum. Numarul va creste cu siguranta in cursul urmatoarelor ore si zile, pe masura ce invazia din Rusia continua, astfel ca e nevoie de tot mai mult ajutor atat din partea unor banci precum BRD Romania, cat si a altor companii.

BRD Romania le permite clientilor sa doneze bani catre oricare dintre conturile pe care UNICEF le are in Romania, iar in mod teoretic, n-ar trebui sa fie percepute comisioane pentru unele dintre transferurile facute catre anumite conturi bancare.