Armata Romana le cere Oamenilor sa Doneze Sange pentru Ucraina

Armata Romana Oamenilor Doneze Sange Ucraina

Armata Romana vorbeste mai jos despre faptul ca prim-ministrul Romaniei, Nicolae Ciuca, a donat sange impreuna cu diversi ministri din tara noastra pentru a contribui la ajutorul care este acordat spitalelor din Ucraina in vederea tratarii civililor si militarilor raniti in luptele si bombardamentele din cauza razboiului.

Armata Romana incurajeaza romanii din toata tara sa participe la actiunile de donare de sange, iar asta pentru ca el este extrem de important in spitalele din toata Ucraiuna, tara noastra urmand a trimite si alte ajutoare pentru Ucraina in perioada urmatoare.

“Campanie de donare de sânge în București, pentru militarii răniți din Ucraina

Premierul Nicolae Ciucă și mai mulți miniștri, printre care şi ministrul apărării naţionale, Vasile Dîncu, au participat ieri la o acţiune de donare de sânge, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din București.

La Centrul de Transfuzie Sanguină „col. prof. dr. Nicolae Nestorescu” al Armatei s-au alăturat campaniei şi 24 de studenţi de la Institutul Medico-Militar, însoţiţi de comandantul unităţii col. med. dr. Mihail-Silviu Tudosie.

Centrul de transfuzie sanguină va funcționa în fiecare zi, între orele 8 – 14, pentru toți cei care doresc să doneze sânge militarilor răniţi ucraineni.”