Convoi Militar Rusesc Lung de 27 Kilometri in Drum spre Kiev (FOTO)

 

UPDATE: In urma actualizarii imaginilor din satelit, convoiul militar a fost completat de alte tancuri si masini blindate, ajungand acum la o lungime de 60 km.

Un convoi militar cu o lungime de 27 de kilometri a fost fotografiat in timp ce se deplaseaza spre Kiev, armata rusa pregatind un asalt extrem de serios asupra capitalei Ucrainei in ziua in care fortele care se aflau deja acolo au reusit sa avanseze inca 5 kilometri spre centrul orasului in doar o zi.

Kiev este supus unor noi bombardamente puternice de catre armata Rusiei, iar convoiul militar care se apropie de capitala s-ar afla la doar 60 de kilometri de centrul sau, ar fi format din sute de tancuri, vehicule blindate, tunuri si alte vehicule de suport, deci ar urma sa aiba loc o batalie dura pentru oras in urmatoarele ore, sau zile.

Convoi Militar Rusesc Lung 27 Kilometri Drum Kiev (FOTO) masini

Rusia a avut probleme foarte mari in a avansa in zona Kiev-ului, astfel ca acum a format un grup de atac foarte puternic cu care spera sa cucereasca capitala Ucrainei, Pentagonul afirmand ca armata rusa ar dori sa detina pana dimineata controlul asupra capitalei Ucrainei.

Convoi Militar Rusesc Lung 27 Kilometri Drum Kiev (FOTO)

Convoi Militar Rusesc Lung 27 Kilometri Drum Kiev (FOTO) drum