BANCA Transilvania: Notificarile Privind Masurile URGENTE Luate in Romania

BANCA Transilvania Notificarile Masurile URGENTE Romania

BANCA Transilvania ii notifica pe clientii si toti cei care se afla in Romania in momentul de fata despre o serie de masuri urgente care au fost luate de catre institutia financiara in momentul de fata pentru ei toti. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat in mod oficial faptul ca au luat o serie de masuri de urgenta pentru a-i ajuta pe locuitorii Ucrainei care ajung in Romania in aceasta perioada si au nevoie de servicii financiare in tara noastra.

BANCA Transilvania a decis, in primul rand, ca le permite cetatenilor ucrainiei sa isi faca un cont bancar doar cu actele de identitate pe care le au, si sa beneficieze serviciile bancare de care se bucura un client obisnuit. Aceasta masura este una extrem de importanta, iar BANCA Transilvania este doar una dintre bancile care au decis sa actioneze intr-un asemenea mod in momentul de fata pentru a ii ajuta pe cetatenii ucrainieni care fug de razboi acum.

BANCA Transilvania: Notificarile Privind Masurile URGENTE Luate in Romania

BANCA Transilvania ofera deasemenea informatii despre serviciile sale bancare inclusiv in limba ucraineana, website-ul sau avand o pagina speciala in care acestea sunt disponibile pentru cei care cunosc limba. Mai mult decat atat, exista si un call center special pentru ucrainienii care vor sa afle mai multe informatii cu privire la serviciile pe care BANCA Transilvania le ofera pentru persoanele care au nevoie sa afle informatii in aceasta limba acum.

BANCA Transilvania spune deasemenea ca prin intermediul aplicatiei BT Pay oricare dintre clientii sai pot sa doneze bani pentru refugiatii din Ucraina care in momentul de fata au nevoie de donatii. Toate aceste informatii sunt oferite pe website-ul BANCA Transilvania, sau in aplicatia BT Pay pentru telefoanele mobile, astfel ca trebuie doar sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce este descris pe website-ul celor bancii pentru a vedea tot ceea ce ar trebui sa stiti.

BANCA Transilvania le permite cetatenilor ucrainieni sa isi faca conturi bancare exclusiv prin agentiile sale din toata tara, deci ei nu beneficiaza si de posibilitatea de a face acest proces online.