DACIA Duster: Modelul SPECIAL de SUV a fost Lansat in Mod Oficial

DACIA Duster Modelul SPECIAL SUV Lansat Mod Oficial

DACIA Duster are parte de un anunt oficial special in momentul de fata de la DACIA, iar asta pentru ca vorbim despre un nou model special de masina care a fost lansat de catre grupul din Romania, iar el aduce o schimbare uriasa pentru serie. Va spuneam acum cateva saptamani ca un model special al DACIA Duster cu un motor care are 170 de cai putere va fi lansat de catre cei de la DACIA pentru clienti, iar acum el a fost dezvaluit in mod oficial in Brazilia.

DACIA Duster este vandut in Brazilia de catre Renault sub brand propriu, dar in esenta vorbim despre aceeasi masina, cu unele modificari, totusi, cum ar fi acest nou motor de 170 de cai putere, cu 20 de cai putere in plus fata de modelele vandute in Romania. Un motor TCe 1.3 este folosit in aceasta versiune a DACIA Duster care este vanduta in Brazilia, el fiind deja utilizat in modelele Arkana si Captur, doar ca acele modele au cu 10 cai putere in minus.

DACIA Duster: Modelul SPECIAL de SUV a fost Lansat in Mod Oficial

DACIA Duster este acum vanduta in Brazilia in cea mai puternica versiune care a fost produsa pana in momentul de fata de catre compania romaneasca, o premiera foarte interesanta care ar trebui sa fie in atentia oamenilor, pentru ca e ceva ce mare interes. Brazilia a mai fost aleasa de catre cei de la Renault pentru a lansa versiuni mai puternice ale masinilor care sunt vandute si in alte zone de pe glob, fara ca ele sa fie oferite si acolo, iar aceasta ar putea fi si situatia cu DACIA Duster.

DACIA Duster nu a avut pana acum anuntata o posibila lansare a unei versiuni atat de puternice si in Europa, din pacate, chiar daca este cat se poate de clar ca ea poate fi facuta fara probleme, dar cu toate acestea, asteptarile pentru lansarea in alte tari ar trebui sa fie mici. Desigur ca aceasta noua versiune a DACIA Duster este usor mai scumpa decat modelele anterioare, mai ales ca are si mai multa putere disponibila, dar asta nu e tocmai ceva neobisnuit.

DACIA Duster nu ar urma sa mai aiba parte de modele noi lansate in Europa in cursul urmatorului an, dar in 2024 este asteptata aparitia versiunii de generatie a 3-a, care va aduce foarte multe schimbari importante pentru clientii din toata lumea.