DIGI Mobil: Informarea OFICIALA, ce a Surprins Foarte Multi Romani

DIGI Mobil Informarea OFICIALA Surprins Multi Romani

DIGI Mobil a transmis o informare oficiala extrem de importanta pentru romanii din toata tara, luand prin surprindere foarte multe persoane, iar asta deoarece marele operator de telefonie mobila a avut o realizare majora. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au reusit in 2021 sa-si creasca cu 20% numarul de clienti ai serviciilor de telefonie mobila in Romania, spania, Italia, o crestere uriasa pentru o companie care nu are vechimea, sau puterea, grupurilor de telecomunicatii consacrate.

DIGI Mobil a anuntat oficial ca in cursul anului trecut a reusit sa atraga in retea nu mai putin de 1.2 milioane de clienti noi in Romania, Spania, Italia, o cifra cu adevarat impresionanta. Peste 500.000 dintre acesti noi clienti au intrat in cadrul subsidiarei DIGI Mobil din Romania, iar asta conform datelor oficiale publicate de catre ANCOM cu privire la portarile facute in tara noastra, iar numarul este in continua crestere in aceasta perioada, dupa cum stiti.

DIGI Mobil: Informarea OFICIALA, ce a Surprins Foarte Multi Romani

DIGI Mobil are succes foarte mare in Romania, insa separat de asta, inregistreaza succes surprinzator de mare inclusiv in Spania, acolo unde foarte multe persoane aleg sa profite de serviciile pe care le ofera. O foarte variata gama de oferte exista la DIGI Mobil, atat in Romania, cat si in Spania, sau Italia, in principal la portare, iar oamenii profita de ele pentru a se bucura de servicii de telecomunicatii mai ieftine, chiar daca un neaparat si mai bune.

DIGI Mobil are o politica foarte agresiva pentru atragerea de clienti noi in cadrul retelei sale de telefonie mobila, ceea ce desigur ca ne aduce noua preturi mici pentru serviciile de care beneficiem. Desigur ca este important sa si profitati de ofertele acestea cat sunt disponibile pentru a folosi serviciile celor de la DIGI Mobil, ele fiind oferite pentru perioade limitate de timp, asa ca nu trebuie sa treceti cu vederea nici acest lucru cand va uitati  la oferte.

DIGI Mobil va continua inclusiv in urmatoare perioada ofertele speciale pe care le are pentru clientii din toata Romania, asa ca veti avea cu siguranta de ce sa profitati de toate, daca doriti asta cu adevarat.