DACIA Duster 3: Modelul SPECIAL pe care il Asteapta Multi Clienti

DACIA Duster 3 Modelul SPECIAL Asteapta Multi Clienti

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri romanesti care sunt facute de catre DACIA, ea fiind in aceasta perioada in plin proces de dezvoltare la compania romaneasca in vederea lansarii. Importanta acestui nou model de masina este foarte mare, cu ea venind si multe asteptari, iar despre ele vorbim acum pentru ca DACIA Duster 3 este asteptat intr-o versiune speciala dupa lansarea unui nou model al Duster 2 in Brazilia recent.

DACIA Duster 3 este asteptata intr-o versiune cu motorizare mai mare, de catre foarte multa lume, asta dupa ce in Brazilia a fost lansata o versiune a SUV-ului de actuala generatie care are un motor de 170 de cai putere. Aceasta versiune speciala este disponibila exclusiv in Brazilia deocamdata, astfel ca nu poate fi cumparata nicaieri altundeva in lume, dar o versiune a DACIA Duster 3 este asteptata inclusiv intr-o asemenea versiune in Europa, si nu numai.

DACIA Duster 3: Modelul SPECIAL pe care il Asteapta Multi Clienti

DACIA Duster 3 cu o asemenea motorizare este posibila, din moment ce exista deja un model in Brazilia care este vandut cu ea inclusa, mai ales ca acel motor este luat de la modelele Renault Arkana si Captur. Desigur ca pentru ca DACIA Duster 3 sa aiba un asemenea este nevoie de o decizie curajoasa a celor de la DACIA, iar asta pentru ca pana in momentul de fata compania romaneasca nu a dorit sa implementeze motoare atat de puternice in masinile pe care le vinde.

DACIA Duster 3 ar putea oferi mai multa putere, mai ales daca va fi si mai grea cu noile dotari care ii sunt implementate, si eventual cu schimbari care sa faca masina si mai sigura pentru clientii sai. Avand in vedere ca DACIA Duster 3 e facuta pe platforma CMF-B, pe care sunt facute si unele masini Renault, in mod teoretic n-ar trebui sa fie probleme mari cu o asemenea implementare a unui motor puternic, dar totul depinde de care sunt planurile DACIA.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata in mod oficial in cursul toamnei anului viitor, iar lansarea in reprezentante ar trebui sa aiba loc abia in cursul anului 2024, dar nu se stie exact cand.