Valeriu Gheorghita: Vestea de Ultim Moment, Decizia Finala Anuntata Oficial

Valeriu Gheorghita Vestea Ultim Moment Decizia Finala Anuntata Oficial

Valeriu Gheorghita le vorbeste milioanelor de romani din toata tara despre o decizie finala care a fost luata, si care are impact pentru Romania, iar asta deoarece doctorul militar a fost inlocuit din functia de presedinte al CNCAV, iar de acum va ocupa functia de comandant al Spitalului Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“.

Valeriu Gheorghita devine, practic, comandatul spitalului SRI din Bucuresti ca parte a acestei noi functii, plecarea sa din rolul de conducator al campaniei de vaccinare din Romania insemnand si finalul acesteia, strategia de imunizare urmand a fi schimbat complet zilele acestea.

“Gândurile mele se îndreaptă și către colegii din sistemul medical care au alocat consistente resurse de timp și multă dedicare pentru ca vaccinarea în centrele deschise la nivel național să se deruleze în cele mai bune condiții, într-un mediu favorabil și sigur.

Rezultatele înregistrate în tot acest timp au confirmat lecția solidarității, iar beneficiile parteneriatelor derulate cu instituții publice și private interne și internaționale, cu societatea civilă, cu organizațiile nonguvernamentale, au reprezentat un element extrem de important în creșterea accesibilității și calității serviciilor de vaccinare.

De asemenea, mulțumesc tuturor voluntarilor care au fost și de această dată în sprijinul sistemului medical și al populației, precum și celor de acasă, cetățenilor, care în tot acest timp ne-au fost parteneri, ne-au susținut și au înțeles mesajele noastre. Fiecare persoană care a ales să se vaccineze, fiecare viață salvată ne-a motivat și a reprezentat pentru noi un pas înainte, un pas către normalitate. În egală măsură, aș vrea să mulțumesc colegilor mei din Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr Carol Davila” alături de care m-am format profesional.

De astăzi, parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onoreaza, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Agrippa Ionescu“ deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume.

Cu sentimentul datoriei împlinite, pășesc cu încredere pe acest nou drum și vă asigur că voi purta mereu în suflet jurământul rostit sub drapel, mereu în slujba semenilor, mereu în slujba celor aflați în suferință! Îi urez succes dlui secretar de stat Dr. Andrei Baciu în perioada următoare și-l asigur de tot sprijinul meu profesional! Vă mulțumesc tuturor!”