WhatsApp: Anuntul OFICIAL, ce Trebuie sa Stie Oamenii cu iPhone, Android

WhatsApp Anuntul OFICIAL Trebuie Stie Oamenii iPhone Android

WhatsApp isi continua seria anunturilor oficiale pe care le transmite pentru toti utilizatorii cu telefoane iPhone si Android, iar despre acest mesaj trebuie sa stie cat mai multa lume. Mai exact, dupa izbucnirea razboiului din Ucraina, cei de la WhatsApp au distribuit mai multe recomandari pentru oamenii care vor sa-si tina datele din conversatii in siguranta in cazul in care ar putea fi capturati de catre armata rusa, fara ca datele din ele sa poata fi accesat.

WhatsApp le spune astazi tuturor utilizatorilor de telefoane iPhone si Android ca in aceasta perioada ar fi util sa foloseasca functia speciala din aplicatie care permite trimiterea de poze si clipuri video temporare. Vorbim despre mesaje care sunt trimise in conversatiile din WhatsApp si dispar fie dupa ce sunt accesate pentru prima oara, fie la o anumita perioada de timp dupa ce au fost expediate, indiferent de situatie, utilizarea functiei poate fi extrem de utila.

WhatsApp: Anuntul OFICIAL, ce Trebuie sa Stie Oamenii cu iPhone, Android

WhatsApp a implementat de ceva vreme aceasta functionalitate pentru cei care folosesc aplicatia din iPhone si Android, insa desigur ca in situatii de acest gen e bine sa readuca unele functii in atentia oamenilor. In clipele de groaza ale bombardamentelor nu toata lumea isi aduce aminte ce trebuie sa mai protejeze dincolo de viata, iar mesajele din conversatii pot dezvalui uneori, pentru persoanele rau intentionate, informatii care n-ar trebui sa ajunga la ele.

WhatsApp are inclusiv pe website-ul sau informatii cu privire la modul in care pot fi utilizate aceste functii de catre cei care sunt dornici sa le foloseasca, astfel ca va puteti face o idee cu privire la metodele de folosire. WhatsApp stie foarte bine cat de utile pot fi functiile de acest gen in ascunderea informatiilor sensibile de persoanele care nu ar trebui sa le afle, asa ca acesta este motivul din spatele recomandarilor pe care ni le face in momentul de fata cu privire la ele.

WhatsApp mai are si alte functii importante pe care le ofera pentru telefoane, plus multe altele in pregatire, asa ca avem cu siguranta ce sa vedem, daca suntem cu adevarat interesati.