Netflix: Informarea pentru Abonati cu o Serie Speciala Anuntata

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, a publicat un anunt care a luat multa lume prin surprindere, iar asta pentru ca a decis sa faca ceva ce vine ca o masura neasteptata, dar una extrem de interesanta. Mai exact, cei de la Netflix au decis sa produca si sa lanseze o noua serie interactiva speciala care se numeste Trivia Quest, ea fiind gandita pentru a le permite urmaritorilor sa interactioneze cu povestea.

Netflix nu e la prima initiativa de acest gen, compania americana vand si in trecut altele similare prin intermediul carora le-a permis abonatilor din intreaga lume sa se bucure de continut special gandit pentru a fi mult mai interesant de urmarit. Netflix le va permite abonatilor sai sa controleze felul in care evolueaza povestea din Trivia Quest prin raspunsuri pe care le dau la intrebari, iar in clipul video de mai sus puteti vedea mai clar ceea ce se intampla.

Netflix: Informarea pentru Abonati cu o Serie Speciala Anuntata

Netflix a gandit Trivia Quest nu ca un serial standard, ci mai mult ca un joc, in care vor fi disponibile zilnic intrebari la care vor trebui sa raspunda abonatii pentru a putea avansa mai departe in cadrul povestii din platforma. Cei de la Netflix au lansat la finalul anului trecut jocurile pentru utilizatori din diverse zone de pe glob, iar Trivia Quest ne arata cam cum ar putea fi gandit totul in contextul viitoarelor titluri facute de catre americani.

Netflix vrea sa ofere continut cat mai diversificat in cadrul platformei sale de streaming video la cerere, iar asta in contextul in care extrem de multi oameni sunt dornici sa beneficieze de noi experiente pentru banii pe care ii platesc. Ideea in sine este una extrem de interesanta, si ar merita avut in vedere ceea ce a decis Netflix sa ne ofere aici, pentru toata lumea, iar asta pentru ca asa ar urma sa arate viitorul platformei de streaming video.

Netflix mai pregateste si multe alte titluri extrem de interesante pentru intreaga lume in cursul urmatoarelor luni, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai fi dezvaluit in mod oficial pentru toata lumea pana la finalul anului 2022.