Orange: Masura OFICIALA Anuntata pentru Milioane dintre Clienti

Orange Masura OFICIALA Anuntata Milioane Clienti

Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, a anuntat in mod oficial o masura importanta pentru milioane de clienti din toata tara, una despre care e obligatoriu sa stie clientii. Stiti deja ca in cursul anului trecut cei de la Orange au finalizat achizitia Telekom Romania Communications, adica fosta divizie de servicii fixe a companiei Telekom, aceasta facand parte acum dintr-o companie separata care este controlata de catre grupul francez.

Orange a anuntat saptamana aceasta faptul ca schimba denumirea Telekom Romania Communications in Orange Romania Communications ca parte a procesului de rebranding care este facut pentru companie. Cei de la Orange parcurg pasii normali care trebuie parcursi intr-o situatie de acest gen, iar asta pentru ca e normal sa modifice numele companiei cumparate de la grupul german, astfel ca e bine sa stiti despre modificarea denumirii companiei care a preluat fostii clienti ai Telekom.

Orange: Masura OFICIALA Anuntata pentru Milioane dintre Clienti

Orange spune deasemenea ca incepand cu data de 28 martie, clientii care au fost preluati ca parte a achizitiei Telekom Romania Communications vor avea acces la toate serviciile de suport oferite clientilor companiei franceze. Asta inseamna ca nu va mai trebui sa apelati numerele de telefon separate pentru a beneficia de ajutor din partea celor de la Orange in cazul in care aveti diverse probleme, asa ca vestile sunt extrem de bune din acest punct de vedere.

Orange incearca sa integreze cat mai bine si mai rapid clientii care au fost preluati ca parte a achizitiei diviziei Telekom, iar aceasta este o veste foarte buna pentru ca ei sa poata beneficia de cele mai bune servicii. Desigur ca tot acest proces necesita timp, iar asta pentru ca nu e simplu sa integreze milioane de clienti intr-o companie, chiar daca Orange are resurse suficiente pentru a duce tot procesul la indeplinire, asa ca totul se intampla treptat, asa cum este si normal.

Orange are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la ceea ce inseamna tot acest proces de preluare a clientilor fostei Telekom Romania Communications, asa ca puteti afla acolo tot ceea ce v-ar putea interesa.