Formula 1: Max Verstappen UIMESTE cu un Anunt despre Lewis Hamilton

Formula 1 Max Verstappen UIMESTE Anunt Lewis Hamilton

Formula 1 a intrat in linie dreapta pentru debutul noului sezon, iar asta ne aduce mai multe de la pilotii care se dueleaza pentru titlul de campion, Max Verstappen uimind multa lume cu un anunt important despre Lewis Hamilton. Max Verstappen transmite lumii intregi faptul ca intregul sezon de Formula 1 care va incepe in luna martie va fi complet schimbat in comparatie cu cel anterior, iar rivalitatea sa cu Lewis Hamilton ar trebui sa mearga la un cu totul alt nivel.

Formula 1 ar trebui sa aiba in general mai multa concurenta intre echipele care concureaza pentru titluri, sau care au piloti ce spera sa devina campioni, sau cel putin asta ne spune Max Verstappen. Rivalitatea sa cu Lewis Hamilton ar trebui sa aduca noul sezon din Formula 1 la urmatorul nivel pe masura ce ambii vor incerca sa castige titlul de campion, Max Verstappen pentru a demonstra ca victoria din sezonul anterior nu a fost intamplatoare, iar britanicul pentru ca vrea sa stabileasca un record mondial.

Formula 1: Max Verstappen UIMESTE cu un Anunt despre Lewis Hamilton

Formula 1 a avut parte si de foarte multe schimbari, unele care il avantajeaza pe Max Verstappen, altele care-l avantajeaza pe Lewis Hamilton, dar per total ambii piloti ar trebui sa aduca mult spectacol in curse. Schimbarile facute pentru masinile din Formula 1 vor juca un rol extrem de important in stabilirea urmatorului campion, conform lui Max Verstappen, iar Lewis Hamilton a avut afirmatii similare cu doar cateva saptamani in urma pe acest subiect.

“Cred că toată lumea era atât de nerăbdătoare să câștige titlul încât s-a oprit. A fost atât de îngrozitor de aproape. În mod normal, o echipă are mai mult avantajul. Atunci nu trebuie să fie atât de tare și încălzit. Nu mă aștept să se întâmple așa de des ca anul trecut. Dar a arătat cât de important este să ai o echipă bună. Și asta mă face mai bun. Știu că am o echipă care îmi stă complet în spate. Și ei știu că întotdeauna dau 110 la sută de îndată ce sar în mașină.”

Formula 1 are nevoie atat de Max Verstappen, cat si de Lewis Hamilton pentru a fi spectaculos, ca sport, dar e posibil ca de anul viitor sportul sa ramana fara celebrul pilot britanic. Pentru Lewis Hamilton aceasta ar putea fi ultima sansa pentru a castiga un nou titlu de Formula 1, spre deosebire de Max Verstappen, el fiind trecut serios de varsta de 30 de ani, chiar mai aproape de 40 decat de 30, deci va incerca in sezonul acesta sa forteze totul pentru a castiga.

Formula 1 va avea debutul de sezon in cursul weekend-ului urmator, in Abu Dhabi, locatia in care s-a incheiat atat de controversat sezonul anterior, asa ca ramane sa vedem cine anume va reusi sa castige cursa.