ING Bank: Mesajul URGENT Transmis Clientilor din Toata Romania

ING Bank Mesajul URGENT Transmis Clientilor Toata Romania

ING Bank le transmite un mesaj urgent clientilor din toata Romania in aceste momente foarte complicate pentru foarte multa lume, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care ar trebui sa fie cunoscut de catre toata lumea. Mai exact, vorbim despre un mesaj de avertizare al celor de la ING Bank cu privire la faptul ca in ultima perioada au aparut diverse tipuri de fraude care profita de dorinta oamenilor de a ajuta refugiatii din Ucraina care ajung in Romania.

ING Bank incearca sa ii ajute pe clientii din toata Romania sa evite sa ajunga intr-o situatie in care ajung sa dea banii unor persoane de rea credinta care nu vor decat sa ii fure, ceva ce se poate intampla oricand. Mai jos puteti vedea explicatia celor de la ING Bank cu privire la problema aceasta foarte serioasa care in aceasta perioada incepe sa se raspandeasca, multe fraude online aparand pe internet pentru a profita de cei care pot sa cada in plasa lor.

ING Bank: Mesajul URGENT Transmis Clientilor din Toata Romania

ING Bank ofera deasemenea si cateva informatii cu privire la modul in care ar trebui sa verifice oamenii presupusele oferte care spun ca aduna bani pentru diverse cauze umanitare, pentru a nu risca sa cadem in plasa lor. Prima recomandare este sa verificam daca informatia vine de la o persoana credibila, sau de la o publicatie credibila, iar aceasta recomandare a ING Bank nu e noua, fiind facute altele similare inclusiv in cursul anilor trecuti.

ING Bank spune deasemenea ca daca este vorba despre un ONG care ne cere bani, ar trebui sa cautam inforamtii cu privire la evolutia sa in ceea ce priveste ajutarea oamenilor pentru a caror cauze a strans bani. Ultima recomandare a celor de la ING Bank este verificarea pentru a vedea daca entitatea care ne cere bani are cont la ING, dar desigur ca poate avea la o alta banca si sa fie totusi credibila, asa ca aici ramane de ca fiecare sa respecte, sau nu, aceasta recomandare.

ING Bank are pe website-ul sau o varietate de informatii importante cu privire la fraudele care au loc in momente de acest gen, si ar trebui sa fiti atenti la toate dintrele pentru a nu fi pacaliti si a nu ramane fara bani.