Noi Cereri ale Armatei Romane pentru Donarea de Sange pentru Ucraina

Noi Cereri Armatei Romane Donarea Sange Ucraina

Armata Romana vine cu noi cereri importante pentru romanii din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre una care vizeaza donarea de sange pentru ajutarea refugiatilor din Ucraina, sau a soldatilor din tara vecina care in aceasta perioada au nevoie de sange.

Armata Romana explica mai jos si faptul ca exista deja destule persoane care au doant sange in acest scop, si continua sa doneze multe alte persoane pentru ca in razboiul din Ucraine este nevoie de foarte mult sange pentru tratarea civililor si militarilor raniti in lupte si bombardamente.

“Donează! Sângele tău contează!

În semn de solidaritate față de poporul ucrainean, săptămâna trecută aproximativ 200 studenți din Academia Fortelor Aeriene “Henri Coanda”, alături de militarii din Brigada 15 Mecanizată “Podu Înalt” și militarii din Headquarters Multinational Brigade South East: HQ MN BDE SE s-au mobilizat pentru a dona sânge.

Militarii noștri donează în mod constant, de aceea vă încurajăm pe această cale pe toți cei care au o stare de sănătate foarte bună și care îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a fi acceptați la donare, să nu ezitați să mergeți la cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină, pentru că fiecare picătură de sânge contează.

Este important să ne amintim că donând sânge salvăm o viață și că acestea sunt momentele în care implicarea concretă face diferența.”