DIGI Mobil: MILIOANE de Clienti Vizati de un Anunt Surprinzator

DIGI Mobil MILIOANE Clienti Vizati Anunt Surprinzator

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o companie care a reusit sa adune peste 4 milioane de clienti deja. DIGI Mobil a facut si investitii masive pentru a putea atrage clienti multi in cadrul retelei sale de telecomunicatii, iar in baza unui studiu facut de catre cei de la SpeedTest, cu detalii in aceasta pagina, putem vedea ca realizarile companiei romanesti sunt cu adevarat impresionante.

DIGI Mobil le-a tot spus romanilor ca reteaua sa de telecomunicatii este mai extinsa decat isi imagineaza multi romani, iar acest lucru este foarte clar confirmat de catre studiul speedtest, dar pentru reteaua 4G. Cei de la SpeedTest au facut acest studiu pentru a confirma faptul ca Orange are cea mai extinsa retea 4G din Romania in momentul de fata, iar cei de la DIGI Mobil se plaseaza surprinzator de bine in comparatie cu Vodafone si Telekom.

DIGI Mobil: MILIOANE de Clienti Vizati de un Anunt Surprinzator

DIGI Mobil MILIOANE Clienti Vizati Anunt Surprinzator rezultate

DIGI Mobil nu e la prima certificare de acest gen pentru acoperirea pe care o ofera cu reteaua sa de telecomunicatii 4G, iar asta pentru ca am vazut una facuta anul trecut care confirma acelasi lucru. Investitiile pe care cei de la DIGI Mobil le-au facut pentru reteaua de telecomunicatii plaseaza compania pe locul 2 in topul operatorilor de telecomunicatii cu cea mai buna acoperire 4G in Romania, o realizare cu adevarat impresionanta pentru compania romaneasca.

DIGI Mobil nu ofera totusi servicii de telecomunicatii mai bune decat cei de la Vodafone, cel utin pe partea de internet mobil, astfel ca pretul mic al serviciilor este resimtit de catre clienti cand vine vorba despre calitatea lor. Desigur ca pentru multa lume conteaza doar ca DIGI Mobil are preturi mici pentru serviciile pe care le ofera, iar desigur ca in final asta conteaza cel mai mult pentru majoritatea lumii, chiar daca nu vor beneficia de experienta cea mai buna.

DIGI Mobil va continua sa faca invstitii masive in reteaua sa de telecomunicatii in cursul urmatorilor ani, reteaua 5G putand deveni centrul acestor investitii, daca se va aproba licitatia pentru licentele frecventelor.