iPhone SE, iPar Air, Mac Studio si un nou iPhone 13 Lansate (VIDEO)

Apple a tinut astazi o conferinta in cadrul careia a lansat o serie de produse noi pentru fanii din intreaga lume, continuandu-si seria de lansari in primavara pentru cei care asteptau cu interes aparitia unor noi produse in aceasta perioada din an, si exista cateva noutati destul de interesante.

iPhone SE cu putine noutati serioase

iPhone SE are parte de cateva mici actualizari, cei de la Apple implementand in telefon noul chip A15, suport pentru retelele 5G, Deep Fusion, HDR 4, dar si o autonomie mai buna, iar toate acestea la magnificul pret de 430 de euro, daca nu cumva chiar putin mai mult in Romania, in crestere fata de modelul anterior.

iPad Air cu procesor M1 si 5G

iPad Air are parte de schimbari ceva mai interesante, iar asta pentru ca noua tableta vine cu procesorul M1 cu 8 nuclee, implementat initial in Mac-uri, dar si cu suport pentru tehnologia 5G, USB-C de 2 ori mai rapid, camera frontala de 12 megapixeli, ecran de 10.9 inch cu luminozitate de 500 nits, si cam atat.

Apple Mac Studio

Daca erati in cautarea unui calculator foarte scump, atunci Apple Mac Studio e pentru voi, iar aici vorbim despre un PC dedicat profesionistilor. Cutia metalica asemanatoare cu cea a unui Mac Mini are componente de ultima generatie, inclusiv un procesor M1 Ultra, recent lansat de catre Apple.

Apple a implementat in acest Mac Studio un procesor cu 20 de nuclee, da ati citit bine, o placa video cu 64 de nuclee, plus 32 de nuclee pentru machine learning, sau inteligenta artificiala, si suport pentru pana la 128 GB RAM, sau 8 TB de spatiu de stocare, totul la preturi care variaza intre 2000 si 4000 de dolari, la pornire, in functie de procesorul ales.

iPhone 13 de culoare verde

iPhone 13 este de acum disponibil si intr-o culoare verde.