Netflix: 15 NOI Filme si Seriale gata de LANSARE in Martie 2022

Netflix 15 NOI Filme Seriale LANSARE Martie 2022

Netflix a pregatit o luna martie plina de filme si seriale noi pentru abonatii din intreaga lume, iar asta pentru ca exista foarte multe titluri extrem de interesante care vor fi lansate pentru noi toti in cursul urmatoarelor saptamani, ceea ce este o veste excelenta. Netflix isi mentine ritmul ridicat al lansarilor pe care le-a gandit inainte de inceputul anului, iar aceasta este o veste excelenta pentru noi toti deoarece ne vom putea bucura de continut grozav.

Netflix a dezvaluit ceea ce va fi disponibil in luna martie pentru abonatii din toata lumea, iar pana acum au fost lansate deja in platforma Filmele Against the Ice, The Pirates: The Last Royal Treasure, The Weekend Way, azi fiind lansat The Adam Project. Pe partea de seriale, Netflix a lansat deja Midgnight at the Pera Palace, dar si sezonul 6 din Outlander, de la ora 10:00 trebuind sa fie disponibil si sezonul 2 din An Astrological Guide for Broken Hearts.

Netflix: 15 NOI Filme si Seriale gata de LANSARE in Martie 2022

Netflix mai are pregatite pentru lansare inclusiv Autumn Girl, Adam by Eve: A Live in Animation, Rescued by Ruby, Windfall, sau Little Women, toate aceste filme fiind programate pentru lansare pana la finalul acestei luni in Romania, si nu numai. Pe partea de seriale asteptam lansarea The Andy Warhol Diaries, sezonul 6 al The Last Kingdom, sezonul 4 al Formula 1: Drive to Survive, Human Resources, sezon 2 al Toy Boy, dar si sezonul 4 al Bridgerton.

Netflix vrea sa lanseze in 2022 sute de filme si seriale in cursul acestui an in cadrul platformei de streaming video la cerere pentru abonatii din intreaga lume, dar desigur ca trebuie sa avem rabdare mare ca tot acest continut sa fie disponibil in mod oficial. Totul este programat pentru a fi lansat lunar, sistematic, de catre compania Netflix pentru toata lumea, pana la final de an urmand a avea loc multe lansari foarte intresante.

Netflix este intr-o lupta foarte serioasa cu celelalte platforme de streaming video la cerere in momentul de fata, asa ca ne vom putea bucura cu siguranta de foarte multe surprize grozave in decursul urmatoarelor luni de la compania americana.