WhatsApp: Informarea OFICIALA pentru Miliarde de Oameni cu Telefoane

WhatsApp Informarea OFICIALA Miliarde Oameni Telefoane

WhatsApp a transmis o informare oficiala care vizeaza miliarde de utilizatori din intreaga lume in aceasta perioada, iar asta pentru ca vorbim despre o problema foarte serioasa despre care trebuis sa stie toata lumea. Mai exact, cei de la WhatsApp le vorbesc oamenilor despre faptul ca toate conversatiile pe care le poarta in viata de zi, cu zi, sunt criptate si protejate atunci cand sunt trimise, sau primite, mesajul fiind transmis in contextul razboiului din Ucraina.

WhatsApp vine cu aceasta informare deoarece in aceasta perioada au aparut speculatii cu privire la faptul ca mesajele trimise de catre oameni ar fi monitorizate de catre Rusia, iar compania vrea sa-i linisteaza pe utilizatori. E de asteptat sa apara informari de acest gen cand exista destula dezinformare in randul oamenilor care folosesc platforma in viata de zi, cu zi, asa ca mesajele de acest gen sunt foarte utile pentru a ii linisti pe oameni cand e necesar.

WhatsApp: Informarea OFICIALA pentru Miliarde de Oameni cu Telefoane

WhatsApp a fost de-a lungul anilor in centrul unei varietati de controverse cu privire la faptul ca mesajele care sunt trimise, sau primite, in cadrul platformei ar putea fi interceptate. In contextul razboiului din Rusia, era de asteptat ca aceasta tema sa fie readusa in discutie, indiferent cat este de reala, sau falsa, iar asta pentru ca multi se folosesc de ea pentru a speria lumea in aceasta perioada, ceea ce desigur ca este departe de a fi normal.

WhatsApp a spus in repetate randuri ca a facut eforturi substantiale pentru a le asigura utilizatorilor sai cele mai bune si mai sigure sisteme pentru comunicare in cadrul platformei pe care o are. Desigur ca au mai existat probleme in ceea ce priveste securitatea aplicatiei, insa per total, comunicarile pe care le fac oamenii sunt protejate impotriva celor care vor sa le intercepteze pentru a spiona utilizatorii platformei de mesagerie in acest moment.

WhatsApp are si pe website-ul sau o varietate de informatii cu privire la siguranta mesajelor pe care le trimitem intre noi in mod obisnuit, asa ca puteti afla acolo mai multe informatii despre asta.