WhatsApp: Notificare OFICIALA, Schimbarea pentru iPhone si Android

WhatsApp Notificare OFICIALA Schimbarea iPhone Android

WhatsApp ii informeaza pe miliardele de utilizatori cu telefoane iPhone si Android despre o noua modificare importanta pentru aplicatia de mesagerie despre care toti ar trebui sa stie pentru ca sunt in mod direct vizati de ceea ce se intampla. WhatsApp a decis sa impuna noi limite in ceea ce priveste retrimiterea mesajelor in cadrul grupurilor de conversatii, ceva ce multa lume face in cadrul platformei, dar ceva ce nu va mai fi disponibil la fel ca pana acum.

WhatsApp a decis ca ar fi o idee buna sa impuna o noua limita pentru retrimiterea mesajelor pe care oamenii le primesc de la alte persoane, si totul cel mai probabil pentru a limita si mai mult raspandirea de informatii false in platforma. In timpul pandemiei de Coronavirus cei de la WhatsApp au decis sa impuna limite pentru retrimiterile de mesaje pentru a bloca raspandirea fara numar a informatiilor false cu privire la virus, vaccinuri, masuri de preventie.

WhatsApp: Notificare OFICIALA, Schimbarea pentru iPhone si Android

WhatsApp Notificare OFICIALA Schimbarea iPhone Android retrimitere grupuri

WhatsApp impune aceasta noua masura cu limtarea retrimiterilor de mesaje la doar un singur grup de conversatii cel mai probabil pentru a limita raspandirea de informatii cu privire la razboiul din Ucraina, dar si subiectele adiacente acestuia. Inca de la debutul invaziei ruse in Ucraina au inceput sa apara diverse dezinformari in legatura cu actiunile Rusiei, in special pe WhatsApp, acolo unde se distribuie si alte tipuri de fraude legate tot de razboi.

WhatsApp este o locatie favorita a celor care vor sa pacaleasca oamenii cu donatii pentru Ucraina, astfel ca se distribuie masiv mesaje false pentru oamenii din toata lumea, iar in sfarsit exista o limita care sa mai impiedice distributia in masa a acestora. Desigur ca e nevoie de mult mai multe pentru ca WhatsApp sa nu mai fie o platforma in care se distribuie dezinformari cu privire la cam orice, dar e bine totusi ca se fac si schimbari de acest gen.

WhatsApp are aceasta schimbare implementata deja pentru toata lumea, si nici macar nu e nevoie sa instalati vreo versiune actualizata a aplicatiei, ea fiind deja activa pentru toata lumea, fiind activata direct din serverele companiei americane.