DIGI Romania: Decizia NEASTEPTATA Anuntata Azi Tuturor Romanilor

DIGI Romania Decizia NEASTEPTATA Anuntata Azi Tuturor Romanilor

DIGI Romania a facut chiar astazi un anunt cu o decizie neasteptata care vizeaza milioane de romani din toata tara, fie ca ii sunt clienti, sau nu, astfel ca despre ea trebuie sa stie toata lumea. Vorbim despre o decizie pe care DIGI Romania a luat-o in ideea de a ii anunta pe romani in legatura cu o noua promotie speciala care este in derulare in aceasta perioada, si care desigur ca le aduce gratuit ceva, dar numai pentru o perioada limitata de timp in tara.

DIGI Romania vorbeste despre faptul ca le ofera romanilor posibilitatea de a se bucura de servicii de internet si televiziune cu 4 luni oferite gratuit pentru ca ei sa poata urmari tot ceea ce isi doresc. DIGI Romania spune ca daca romanii aleg sa isi activeze serviciile sale de internet si televiziune in momentul de fata, atunci vor beneficia de 4 luni cu 50% reducere la abonament, adica doua luni gratuite, daca e sa facem un calcul si astfel.

DIGI Romania: Decizia NEASTEPTATA Anuntata Azi Tuturor Romanilor

DIGI Romania a inregistrat in 2021 cresteri spectaculoase ale numarului de clienti care folosesc serviciile de internet si televiziune, iar asta multumita ofertelor excelente pe care le-a avut, asa ca merge in continuare pe acelasi trend. DIGI Romania avea deja unele dintre cele mai ieftine servicii de televiziune si internet din Romania, asa ca aceasta promotie nu poate decat sa faca si mai usoara alegere pentru foarte multa lume interesata sa profite de ele.

DIGI Romania are pe website-ul sau informatii detaliate cu privire la ceea ce ofera ca parte a acestor servicii de internet si televiziune pentru clientii din toata tara, asa ca va puteti face o idee acolo cu privire la ceea ce veti primi. Desigur ca trebuie sa va uitati cu mare atentie pentru a fi siguri ca primiti si ceea ce va doriti pentru banii platiti, dar sa nu uitati despre faptul ca DIGI Romania va obliga sa semnati contracte pentru o perioada de 2 ani de zile pentru a beneficia de promotie.

DIGI Romania mai are si alte promotii speciale pentru serviciile de telefonie mobila pe care le ofera pentru clienti, asa ca si in cazul acelora veti putea beneficia de surprize grozave acum.