Formula 1: IMPORTANT Anunt al lui Lewis Hamilton pentru TOTI Fanii Mercedes

Formula 1 IMPORTANT Anunt Lewis Hamilton TOTI Fanii Mercedes

Formula 1 reintra in centrul atentiei in aceasta perioada, iar asta pentru ca urmeaza sa reinceapa sezonul de curse, iar Lewis Hamilton are vesti noi pentru fanii din intreaga lume care urmaresc cu foarte mare atentie felul in care evolueaza el. Lewis Hamilton a avut parte de un sezon nu tocmai bun anul trecut, pierand in ultima cursa titlul de campion, dar incepe noul sezon de Formula 1 cu sperante noi, vorbind si despre echipa sa, Mercedes.

Lewis Hamilton spune ca Mercedes nu face geseli in Formula 1, in momentul in care a fost intrebat despre modificarile majore care sunt facute pentru monoposturile care participa la curse, aducand in discutie si faptul ca echipa a castigat 8 titluri cu el. Desigur ca intrebarile vis-à-vis de capacitatea celor de la Mercedes de a face monoposturi performante este perfect normala, iar asta pentru ca Formula 1 a impus foarte multe modificari ca parte a sezonului nou.

Formula 1 vrea sa faca totul mai competitiv decat pana in momentul de fata, ceea ce este perfect normal, astfel ca in final totul este gandit pentru a le oferi fanilor mai multe motive sa urmareasca tot ceea ce se desfasoara in timpul curselor. Cei de la Mercedes si-au prezentat recent noul monopost de Formula 1 care a fost gandit pentru a-I oferi lui Lewis Hamilton performantele de care are nevoie pentru a castiga un nou titlu de campion.

“Echipa mea nu face greșeli. Desigur, există întotdeauna un risc, dar nu facem greșeli. Sunt o mulțime de oameni foarte inteligenți înapoi la fabrică și am încredere în ei 100%. Indiferent cu ce am începe astăzi, fie că este bine sau rău, vom rezolva asta. Întotdeauna am avut un plan de dezvoltare și forță de muncă grozave.”

Formula 1 va incepe chiar weekend-ul viitor, direct de la Abu Dhabi, locatia in care Lewis Hamilton a avut parte de deceptia anului trecut, dar va incerca cu siguranta sa demonstreze anul acesta ca tot ceea ce s-a intamplat atunci a fost doar o mare greseala. Desigur ca Lewis Hamilton se bazeaza si pe masinile de Formula 1 de la Mercedes pentru a avea succes, iar increderea pe care el o are in acestea este foarte ridicata, ceea ce in final ar trebi sa il ajute.

Formula 1 va continua in tot parcursul anului cu multe curse in intreaga lume, asa ca ne asteapta un sezon foarte competitiv pe care foarte multa lume va dori sa il urmareasca pentru ca vor exista multe curse foarte interesante in urmatoarea perioada.