BRD Romania: Masurile URGENTE Anuntate Oficial in Toata Romania

BRD Romania Masurile URGENTE Anuntate Oficial Toata Romania

BRD Romania a anuntat noi masuri urgente pe care le-a decis pentru Romania, si care sunt extrem de importante in aceasta perioada in care exista in tara noastra nevoie de masuri de acest gen pentru a ajuta refugiatii din Ucraina care ajung in tara. Mai exact, cei de la BRD Romania ii anunta pe romanii din toata tara in legatura cu faptul ca au posibilitatea de a isi deschide conturi la banca cu o serie de beneficii speciale pentru ei, chiar acum.

BRD Romania le spune cetatenilor ucrainieni care se afla in tara noastra ca a facut un pachet special de servicii pentru a-si arata solidaritatea fata de ei, insa el poate fi activat doar impreuna cu un pasaport ucrainean care are o viza de intrare cu data de 24 februarie. Ca parte a acestui pachet special pe care cei de la BRD Romania il ofera pentru cetatenii ucrainieni, banca a decis sa elimine toate comisioanele de administrare pentru conturile oamenilor.

BRD Romania: Masurile URGENTE Anuntate Oficial in Toata Romania

BRD Romania spune deasemenea ca ofera posibilitatea de a retrage bani de la oricare dintre bancomatele sale fara comisioane, ceea ce era oricum oferit pentru toti clientii, dar ofera inclusiv tranzactii intrabancare si interbancare gratuite, numai in LEI. In cazul conturilor care au carduri in euro, BRD Romania spune ca se ofera retrageri nelimitate in LEI la bancomate si 3 retrageri gratuite la ghiseele agentiilor sale, dar transferurile intrabancare si inerbancare sunt gratuite.

BRD Romania nu percepe vreun comision pentru acest pachet de solidaritate, indiferent in ce moneda este disponibil, si mai mult decat atat, ofera inclusiv cursuri de schimb preferentiale pentru sume de pana la 1000 de EURO pentru cetatenii ucrainieni. De schimburile valutare preferentiale pot profita la BRD Romania inclusiv cetatenii ucrainieni care nu au conturi la banca, dar au viza de intrare cu data de 24 februarie, insa nu se accepta si hrivnele.

BRD Romania are pe website-ul sau toate detaliile importante cu privire la acest pachet de solidaritate care este disponibil pentru activare in oricare dintre agentiile sale din toata tara in momentul de fata, asa ca puteti profita de el fara probleme.