Re-Open EU te Ajuta sa afli Conditiile de Intrare in Tarile Uniunii Europene

Re-Open EU Ajuta Conditiile Intrare Tarile Uniunii Europene

Re-Open EU este o platforma speciala facuta pentru a-i ajuta pe oamenii din toata Europa sa afle mai usor conditiile de intrare in diversele tari ale Uniunii Europene, iar aici vorbim despre conditii legate de pandemia de Coronavirus, nu despre conditii generale.

Re-Open EU este disponibila ca o platforma online accesibila printr-un browser web, cat si de pe telefoane multumita unei aplicatii care a fost facuta pentru utilizatorii iPhone si Android, asa ca o puteti accesa oricum aveti nevoie pentru a vedea datele.

“Aplicația Re-open EU – informații privind călătoriile și măsurile de sănătate în UE și în țările asociate spațiului Schengen!

Prin intermediul aplicației puteți să vizualizați atât măsurile de sănătate în vigoare dintr-o anumită țară UE, cât și pe cele din țările tranzitate.

Re-open EU oferă informații privind călătoriile și măsurile de sănătate în UE și în țările asociate spațiului Schengen (Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Elveția) în timpul pandemiei de COVID-19. Platforma vă ajută să vă exercitați dreptul la liberă circulație, păstrându-vă în același timp siguranța și sănătatea. Informațiile sunt actualizate frecvent și sunt disponibile în 24 de limbi.

Re-open EU este disponibilă ca aplicație mobilă!

Poate fi descărcată din Google Play și App Store.”