Andrei Baciu: Noul Mesaj Transmis pentru Milioane dintre Romani

Andrei Baciu Noul Mesaj Transmis Milioane Romani

Andrei Baciu transmite un nou mesaj important pentru milioane de romani din toata tara, iar asta in conditiile in care Romania trece in ultima perioada printr-o situatie foarte delicata din cauza razboiului din Ucraina, insa vizita vicepresedintelui SUA, Kamala Harris, este un semnal important pentru tara noastra, careia i se promite siguranta.

Andrei Baciu vorbeste mai jos despre importanta vizitei facute de catre vicepresedintele SUA in tara noastra in cursul zilelor trecute, si despre ceea ce inseamna acest lucru pentru viitorul Romaniei, un viitor in care NATO si UE sunt in prim-plan pentru ca tara noastra sa fie in siguranta, si sa poata prospera.

“Statele Unite ale Americii sunt un partener strategic de mare încredere al României, iar războiul din Ucraina a demonstrat din nou acest lucru. Aliații americani sunt 100% alături de noi, alături de Europa și sunt hotărâți să apere, împreună cu noi, întregul teritoriu NATO, cu toată forța și fără nicio ezitare.

Vizita la București a vicepreședintelui SUA, Kamala Harris, subliniază angajamentul american pentru România și susținerea foarte clară pentru aliații de pe flancul estic al Alianței Nord-Atlantice. E esențial, așa cum a reafirmat azi președintele Klaus Iohannis, ca flancul estic să fie puternic, pentru a apăra întreaga Alianță.

Aceeași susținere extrem de solidă a fost demonstrată și de Franța, una dintre marile puteri europene și mondiale, care e prezentă în România din punct de vedere militar și care, alături de Germania, a susținut un răspuns foarte sever al Uniunii Europene contra agresiunii ruse din Ucraina.

Viitorul României e categoric în NATO și UE, în spațiul de securitate și prosperitate euro-atlantic.”