BCR Romania: Informarea de URGENTA pentru Toti Clientii din Romania

BCR Romania Informarea URGENTA Toti Clientii Romania

BCR Romania le transmite o informare de urgenta pentru toti clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa le aduca in atentia oamenilor ceva despre care trebuie sa stie imediat. Informarea pe care cei de la BCR Romania au publicat-o chiar astazi pe website-ul propriu ii atentioneaza pe toti clientii din Romania sa fie extrem de atenti la ceea ce publica pe internet, sau trimit altor persoane, si sa nu isi partajeze datele personale pe ele.

BCR Romania le spune clientilor din toata Romania faptul ca schemele de fraudare au devenit tot mai complexe in ultima vreme, astfel ca oamenii sunt pacaliti mai usor de catre ele, si ca trebuie sa fie extrem de atenti. Tentativele de frauda care au loc pe internet, sau prin SMS ori telefon, au devenit tot mai complicate in ultima vreme, iar BCR Romania vrea ca toti clientii sai sa stie despre faptul ca nu trebuie sa partajeze niciunui necunoscut datele personale.

BCR Romania: Informarea de URGENTA pentru Toti Clientii din Romania

BCR Romania le cere tuturor clientilor “sa nu lase garda jos” cand vine vorba despre siguranta online, sau chiar offline, iar asta pentru ca un moment de neatentie ii poate lasa rapid fara bani. BCR Romania spune ca incearca sa ii protejeze pe clienti impotriva acestui tip de atacuri, insa daca ei nu invata cum sa se protejeze singuri, atunci e posibil sa devina victimele unei fraude online, iar din pacate in anumite cazuri problemele de acest gen nu pot fi rezolvate.

BCR Romania le cere ajutorul clientilor pentru a ii putea tine in siguranta, si e normal sa faca acest lucru pentru ca oamenii trebuie sa stie cum sa se protejeze de fraudele online asa cum se protejeaza de hotii de buzunare, de exemplu.

Desigur ca vorbim despre lucruri care se intampla in medii complet diferite, dar scopul final e acelasi, ca victima sa fie deposedata de ceva, fie ca este vorba despre datele personale, sau bani, iar BCR Romania vrea sa ne ajute sa fim in siguranta.

BCR Romania are pe website-ul sau inclusiv o pagina dedicata in care putem afla mai multe informatii despre siguranta online si cum ne putem proteja, asa ca puteti intra acolo pentru a afla detalii despre masurile de preventie.

BCR Romania Informarea URGENTA Toti Clientii Romania victima