Telekom: Masura URGENTA Anuntata in Mod Oficial pentru Clienti

Telekom Masura URGENTA Anuntata Mod Oficial Clienti

Telekom a anuntat o noua masura urgenta pe care a decis sa o adopte si sa o anunte in mod oficial pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca era necesara aplicarea sa cat mai repede in aceasta perioada. Cei de la Telekom au anuntat decizia de a prelungi pana in data de 31 martie gratuitatea pe care o ofera pentru clientii din toata Romania cand vine vorba despre comunicarea cu persoanele care se afla pe teritoriul Ucrainei, gratuitate disponibila din februarie.

Telekom s-a numarat printre operatorii de telefonie mobila care a decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a comunica in mod gratuit atat pe teritoriul Ucrainei, cat si cu persoanele care se afla acolo. Acum cea din urma masura este prelungita de catre cei de la Telekom pana la data de 31 martie 2022, insa nu este exclus ca ea sa fie prelungita inclusiv dupa aceasta data pentru ca exista perspective mici ca razboiul sa se termine pana in respectivul moment.

Telekom: Masura URGENTA Anuntata in Mod Oficial pentru Clienti

Telekom nu s-a limitat doar la atat in ceea ce priveste ajutarea clientilor, sau a persoanelor care ajung din Ucraina in Romania, sau care se afla deja acolo, astfel ca vorbim despre mult mai multe lucruri facute de companie. Cei de la Telekom au decis inclusiv sa doneze bani pentru copiii care ajung din Ucraina in Romania si au nevoie de ajutor pentru a locui in conditii bune, si a avea la dispozitie tot ceea ce le este necesar in aceasta perioada foarte dificila.

Telekom a fost implicata inclusiv in recentul concert organizat pe National Arena pentru a strange bani care sa ajunga la organizatii care ajuta refugiatii din Ucraina care ajung in Romania, si se va implica probabil in continuare.

Toate gratuitatile pe care le ofera pentru serviciile de telecomunicatii sunt explicate direct pe website-ul sau, astfel ca oricine e interesat sa beneficieze de aceste gratuitati poate intra acolo pentru a vedea toate informatiile oficiale.

Telekom are pe website-ul sau si mai multe informatii legate de ceea ce face efectiv pentru a sustine refugiatii din Ucraina, dar explica si cum pot ajuta mai mult oamenii care vor sa faca asta.