Formula 1: Anuntul TRANSANT al lui Lewis Hamilton privind Red Bull si Mercedes

Formula 1 Anuntul TRANSANT Lewis Hamilton Red Bull Mercedes

Formula 1 ar putea avea in acest an parte de una dintre cele mai competitive sezoane de pana acum, iar Lewis Hamilton face lupta si mai interesanta cu un anunt care are in centru atat echipa Red Bull Racing, cat si Mercedes, cea pentru care concureaza. Lewis Hamilton spune ca Red Bull Racing a creat masini extrem de rapide pentru noul sezon de Formula 1, insa Mercedes ramane echipa cea mai buna in momentul de fata, si e normal sa spuna asta.

Lewis Hamilton concureaza cu Max Verstappen pentru un nou titlu de campion in Formula 1 in anul 2022, asa ca e normal sa spuna ca echipa sa este cea mai buna, iar cea a concurentului sau este inerioara, dar realitatea o vom vedea abia in timpul curselor. Avand in vedere ca debutul noului sezon al Formula 1 va avea loc peste doar 2 zile, nu vom avea mult de asteptat pana cand vom vedea cine are dreptate, iar rivlitatea e la un nivel extrem de ridicat.

Formula 1 a impus foarte multe reguli noi pentru sezonul nou care urmeaza sa inceapa peste doardoua zile, iar noul monopost al Red Bull Racing s-a dovedit a fi surprinzator de rapid in primele teste facute pe circuite. Chiar si asa, Lewis Hamilton pare destul de sigur de faptul ca Mercedes are o masina mult mai buna care il va ajuta sa castige un nou titlu in Formula 1in acest sezon, el avand nevoie de inca o victorie pentru a ajunge la 8 titluri de campion.

“Testarea a fost dificilă. Erau o mulțime de mașini care arătau destul de repede. Alfa Romeo arăta rapid, Valtteri Bottas arăta rapid. Evident, Red Bull arată ridicol de rapid în acest moment și Ferrari-urile.

Apoi am o altă teleconferință cu toți inginerii din Brackley și doar discutăm cum putem împinge această mașină înainte, cum o putem opri să sară, cum putem extrage toată performanța din ea. Deci toată lumea este entuziasmată, toată lumea este entuziasmată. Și acești ingineri le plac provocarea. Deci e bine.”

Lewis Hamilton spune ca lucreaza in momentul de fata cu inginerii celor de la Mercedes pentru a face monopostul echipei si mai bun, si mai rapid, iar acest proces ar putea sa-l ajute sa devina campion in cursul acestui sezon foarte complicat. Testele pe care Lewis Hamilton le-a facut pe piste cu noul monopost inainte ca noul sezon de Formula 1 sa inceapa l-au ajutat sa isi dea seama ce anume trebuie modificat pentru ca masina sa aiba performante mai bune.

Formula 1 va avea un sezon cu multe Grand Prix-uri anul acesta, singurul care nu va mai avea loc fiind cel din Rusia, invazia Ucrainei fortand FIA sa renunte la planurile de a mai organiza cursele in tara, dar si sa taie legaturile cu organizatorii de acolo.