Cum au fost Omorati 6 Generali Rusi Pana Acum in Ucraina

Cum au fost Omorati 6 Generali Rusi Pana Acum in Ucraina

6 generali rusi au fost omorati pana acum in Ucraina, invazia Rusiei lasand armata fara comandanti de top, iar daca vi se pare neobisnuit ca un numar atat de mare de lideri de armata sa-si fi pierdut viata, ei bine cam asa e si in realitate, conform generalului David Petraeus, fost director al CIA.

“Este foarte, foarte, foarte, foarte neobișnuit [ca generalii să fie uciși]. Asta în primele trei săptămâni. Și aceștia sunt generali destul de înalți. Concluzia este că comanda și controlul lor s-au stricat. Comunicațiile lor au fost blocate de ucraineni. Comunicațiile lor securizate nu au funcționat. Au trebuit să meargă pe un singur canal. Asta este blocabil. Și exact asta au făcut ucrainenii pentru asta. Ei folosesc telefoane mobile. Ucrainenii au blocat prefixul pentru Rusia, așa că nu a funcționat. Apoi au dat jos 3G. Ei fură literalmente telefoane mobile de la civili ucraineni pentru a comunica între ei.

Deci, ce se întâmplă? Coloana este oprită. Un general nerăbdător stă acolo în spate, în vehiculul lui blindat sau în orice altceva. El merge înainte să afle ce se întâmplă pentru că nu există inițiativă. Din nou, nu există un corp de subofițeri. Nu există un sentiment de inițiativă la nivelurile de juniori. Așteaptă să li se spună ce să facă. Se ajunge acolo sus. Iar ucrainenii au lunetiști foarte, foarte buni și tocmai i-au luat în stânga și în dreapta. Și cel puțin patru dintre aceste cinci sunt absolut confirmate. Și cred că a cincea, o vom auzi astăzi.”