WhatsApp: ATENTIE! Anuntul OFICIAL pentru MILIARDE de Oameni cu Telefoane

WhatsApp ATENTIE Anuntul OFICIAL MILIARDE Oameni Telefoane

WhatsApp le transmite oamenilor din toata lumea cateva notificari oficiale extrem de importante despre care ei trebuie sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca se aduce in discutie faptul ca platforma este sigura pentru comunicare. CEO-ul WhatsApp, Will Cathcart este cel care a transmis mesajele de mai jos pentru miliardele de oameni care folosesc platforma de mesagerie in momentul de fata, el spunand ca nu trebuie sa ne incredem in zvonuri in aceasta perioada.

WhatsApp a lucrat intens timp de multi ani de zile pentru a le oferi miliardelor de utilizatori din intreaga lume o platforma sigura pentru comunicare, iar CEO-ul companiei incearca sa ii linisteasca pe oameni in fata unor zvonuri privind nesiguranta sa. Dupa ce a inceput razboiul din Ucraina, au inceput sa apara diverse avertismente care le spuneau oamenilor ca mesajele trimise prin WhatsApp ar putea fi interceptate de catre armata rusa, si ca platforma trebuie evitata.

WhatsApp: ATENTIE! Anuntul OFICIAL pentru MILIARDE de Oameni cu Telefoane

WhatsApp vine si ne spune acum ca realitatea este diferita, si ca nimeni nu poate intercepta comunicarile noastre, nici macar armata rusa, sau cel putin asta transmite CEO-ul platformei de mesagerie, pentru cine vrea sa creada. CEO-ul WhatsApp spune ca suntem in mijlocul unui razboi informatic, si ca diverse entitati incearca sa ii sperie pe oameni, si sa ii faca sa creada ca mijloacele de comunicatii pe care le folosesc nu mai sunt sigure.

WhatsApp nu e pentru prima oara in centrul unor asemenea informatii, deci unii ar putea crede destul de usor ca ele ar fi adevarate, dar compania spune ca scopul este de a reduce incetul, cu incetul, increderea oamenilor in securitatea oferita de platforma.

WhatsApp ne avertizeaza sa nu dam crezare zvonurilor, si sa nu le distribuim, iar asta pentru ca echipa companiei care lupta cu dezinformarile este atenta la ceea ce se intampla in platforma.

WhatsApp are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ofera in materie de criptare pentru toata lumea, astfel incat comunicatiile sa fie cat se poate de sigure, dar desigur ca fiecare crede ceea ce vrea in acest moment.