Clientii Vodafone Vizati de Vesti GROZAVE, ce Li se Ofera Chiar Acum

Clientii Vodafone Vizati Vesti GROZAVE, Ofera Chiar Acum

Clientii Vodafone din toata Romania sunt vizati de noi vesti grozave pe care grupul de telecomunicatii le-a anuntat in mod oficial pentru toata lumea, si vorbim despre ceva care ar putea fi util pentru multa lume.

Mai exact, cei de la Vodafone au decis ca pentru clientii care decid sa faca o reincarcare de 10 euro pentru o cartela prepay sa ofere 100 de euro reducere pentru anumite modele de telefoane care sunt acum disponibile la vanzare pentru oricine e interesant.

Vodafone spune ca reducerea de 100 de euro este oferita pentru iPhone 12 și iPhone 13 5G, sau OPPO Reno6 Pro 5G și OPPO Reno6 5G, deci aveti sansa de a cumpara un telefon de top la un pret mai mic decat de obicei, chiar acum.

Nu conteaza de cand aveti cartela, sau daca sunteti un client nou al Vodafone, promotia vizeaza reincarcarile de minim 10 euro pe care le pot face oricare dintre clientii din toata tara, asa ca e bine sa stiti ceea ce este oferit pentru noi.

Din pacate, reducerea pe care o ofera Vodafone nu se aplica si pentru alte modele de telefoane care sunt acum la vanzare, asa ca nu va ganditi ca ele ar putea fi oferite la preturi mai mici, pentru ca nu se va intampla acest lucru.

Pe de alta parte, cei de la Vodafone mai au si alte promotii speciale care sunt disponibile in momentul de fata pentru oricine este dornic, iar pentru a le vedea trebuie doar sa mergeti pe website-ul operatorului pentru a descoperi toate informatiile.